Søk

48 11 99 00

 

logo

Friskere, Lenger

NNN

Medlem av

 • Globalt gjennombrudd for Medox

  Medpalett har produsert og sendt ut Medox til tusenvis av helsebevisste nordmenn i 16 år. Det skal vi fortsette med! Etter 3 års samarbeid mellom Medpalett og det tyske kjemi og Life science selskapet Evonik Nutrition & Care intensiveres forskning og utvikling ytterligere ved at Evonik Nutrition & Care kjøper Medpalett. Evonik Nutrition & Care vil satse stort på å markedsføre Medox på verdensbasis under kategorien nutracueticals, i området mellom medisin og mat.

 • Hva inneholder Medox

  Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge. Vi har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i blåbær og solbær for å sikre et optimalt opptak, og en maksimal virkning i kroppen.

 • Norskprodusert kosttilskudd hanker inn prestisjefylt pris

  Norrønaprisen gikk i år til det norskproduserte kosttilskuddet Medox fra Sandnes for deres mål om en bedre folkehelse. Det naturlige produktet har i tillegg fått internasjonal anerkjennelse ved å danke ut konkurrentene i omfattende vitenskapelig testing.

 • Hva kan vi hjelpe med?

  På denne siden kan du gjøre endringer på ditt Medox-abonnement. Har du spørsmål om Medox eller ditt abonnement er du også velkommen til å ringe oss!