Blåbærmuffins

Perfekt til kaffepause eller på piknik i det fri. Saftig, syrlig og med en herlig smak av blåbær.

Mengde: 10 stk
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Blåbærsyltetøy
300 gblåbær
250 gsukker
1/2 stksitron, saften
Muffinsrøre
115 gsmør
100 gmelk
100 gegg
225 gsukker
160 gmel
5 gbakepulver

 

Fremgangsmåte

Blåbærsyltetøy

Kok alle ingrediensene til syltetøyet i to minuter og la det avkjøles.

Muffinssrøren

Visp egg og sukker luftig. Smelt smør og ta det av varmen. Rør sammen melk og det smeltede smøret. Bland forsiktig smørblandningen med eggene og avslutt med mel og bakpulver. Fyll røren i former (halvfulle). Fyll en sprøytepose med blåbærsyltetøy og sprøyt inn litt i muffinsrøren. Fyll på med litt røre og stek muffinsene på 200oC ca 6-8 min.

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.