Blåbærpannacotta

”Panna cotta” er italiensk for kokt fløte! Blåbærsmaken løftes av vaniljen. Deilig og vakker dessert!

Mengde: 6 stk
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Blåbærpannacotta
250 gblåbærpuré (blandede bær)
250 gfløte
50 gsukker
1 stkvaniljestang
2 stkgelatinplater

 

Fremgangsmåte

Blåbærpannacotta

Kok blåbærpuréen med fløte, sukker og vaniljestang. Tilsett deretter gelatinen (bløtlegges, se pakken). La røren hvile i kjøleskapet i omtrent 30 minutter, og fyll deretter røren i glass. La pannacottaen hvile i kjøleskap eller fryser.

På denne har jeg tatt noe av røren og frosset i kuleform til isbiter og lagt på toppen som pynt.

Spiselige blomster løfter hver dessert til mesternivå.

 

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.