Blåbærpannacotta

”Panna cotta” er italiensk for kokt fløte! Blåbærsmaken løftes av vaniljen. Deilig og vakker dessert!

Mengde: 6 stk
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Blåbærpannacotta
250 gblåbærpuré (blandede bær)
250 gfløte
50 gsukker
1 stkvaniljestang
2 stkgelatinplater

 

Fremgangsmåte

Blåbærpannacotta

Kok blåbærpuréen med fløte, sukker og vaniljestang. Tilsett deretter gelatinen (bløtlegges, se pakken). La røren hvile i kjøleskapet i omtrent 30 minutter, og fyll deretter røren i glass. La pannacottaen hvile i kjøleskap eller fryser.

På denne har jeg tatt noe av røren og frosset i kuleform til isbiter og lagt på toppen som pynt.

Spiselige blomster løfter hver dessert til mesternivå.

 

MEDOX nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut én til to ganger per måned. Vi støtter ikke spam, og du kan melde deg av når du selv vil. Link til avmelding finner du nederst i hvert nyhetsbrev.

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.