Solbærmarmelade

Kaffe og avec etter en god middag. Da smaker en søt og syrlig marmelade best.

Mengde: 16 stk
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Solbærmarmelade
225 gsukker
90 gvann
75 gglykose
100 gsolbærpuré (blandede bær)
16 ggelatin
4 gvinsyre

 

Fremgangsmåte

Solbærmarmelade

Bløtlegg gelatinen. Kok sukker med vann og glukose til 140°C. Når sukkeret når 140°C, bland inn solbærpuréen og kok opp til 120°C. Fjern kjelen fra varmen og rør inn gelatinen og vinsyren.

Montering

Fyll marmeladen i små silikonformer og dryss med sukker for å dekke hele bunnen. La marmeladen sette seg over natten. Press dem ut av formene og rull dem i sukker.

 

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.