Solbærmarmelade

Kaffe og avec etter en god middag. Da smaker en søt og syrlig marmelade best.

Mengde: 16 stk
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Solbærmarmelade
225 gsukker
90 gvann
75 gglykose
100 gsolbærpuré (blandede bær)
16 ggelatin
4 gvinsyre

 

Fremgangsmåte

Solbærmarmelade

Bløtlegg gelatinen. Kok sukker med vann og glukose til 140°C. Når sukkeret når 140°C, bland inn solbærpuréen og kok opp til 120°C. Fjern kjelen fra varmen og rør inn gelatinen og vinsyren.

Montering

Fyll marmeladen i små silikonformer og dryss med sukker for å dekke hele bunnen. La marmeladen sette seg over natten. Press dem ut av formene og rull dem i sukker.

 

MEDOX nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut én til to ganger per måned. Vi støtter ikke spam, og du kan melde deg av når du selv vil. Link til avmelding finner du nederst i hvert nyhetsbrev.

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.