Solbærsaft

Nå snakker vi fest! Sommerens beste saft. Serveres iskald til boller og kaker.

Mengde: 250 g
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Solbærsaft
400 gsvarte solbær, frosne
blir
250 gsolbærsaft
25 gvann
25 gsukker

 

Fremgangsmåte

Solbærsaft

Kok de frosne solbærene i en saftkoker. Når du koker all saften ut av bærene, filtrerer du og veier og ser at den er 250 gram. Bland deretter inn vann og sukker.

Drikkeklar saft blandes med lik del saft og vann -  da mener jeg den blir best.

MEDOX nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut én til to ganger per måned. Vi støtter ikke spam, og du kan melde deg av når du selv vil. Link til avmelding finner du nederst i hvert nyhetsbrev.

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.