Små tips for å lykkes på det søte kjøkkenet

Les oppskriften og planlegg, i god tid før du begynner, i hvilken rekkefølge de forskjellige trinnene skal gjøres. Til baking og desserter bruker vi vekt og ikke desiliter. Egg kan veie forskjellig. Vei alle ingrediensene i separate boller. Det er det vi på restauranten kaller mise en place, eller "mis" på kjøkkenslangen. Følg oppskriften nøye!
  • Les oppskriften og planlegg, i god tid før du begynner, i hvilken rekkefølge de forskjellige trinnene skal gjøres.
  • Til baking og desserter bruker vi vekt og ikke desiliter. Egg kan veie forskjellig.
  • Vei alle ingrediensene i separate boller. Det er det vi på restauranten kaller mise en place, eller "mis" på kjøkkenslangen.
  • Følg oppskriften nøye!

MEDOX nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut én til to ganger per måned. Vi støtter ikke spam, og du kan melde deg av når du selv vil. Link til avmelding finner du nederst i hvert nyhetsbrev.

Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.