Nyhetsarkiv

 • TYSKSPRÅKLIG KUNDEBEHANDLER MEDOX

  Publisert:
  Kundeservice dame i telefonen

  Vi vurderer å opprette en stilling for oppfølging av våre tyske kunder ved å ansette en tyskspråklig kundebehandler, gjerne med helsefaglig bakgrunn. Et eventuelt intervju kan foregå på enten norsk eller tysk. Heltidsstilling med arbeidssted enten i Tyskland eller Norge.

 • HVA KAN VI HJELPE MED?

  Publisert:

  På denne siden kan du gjøre endringer på ditt Medox-abonnement. Du kan også kontakte vår kundeservice hverdager mellom kl. 08-16 på telefon 48 11 99 00. Merk at vi på grunn av sommerferie har redusert åpningstid på telefonen - i uke 29 og 30 er telefonen åpen fra kl. 09-11 og kl. 12-14.

 • NÄTVERKET BÄR

  Publisert:
  Nätverket bär presentasjon hos Medpalett i Sandnes

  Vi er verter for Nätverket Bär fra Sverige. Vi samles noen ganger i året for foredrag og nyheter om forskning. Nettverket organiseres av RISE (Research Institutes of Sweden) i Gøteborg.

 • 3 NYE STUDIER PÅ MEDOX

  Publisert:
  Einar Bakstad

  I 2016 ble resultatene av 3 nye kliniske studier på Medox publisert, og det foreligger nå hele 13 studier totalt på dette produktet. Dette gjør Medox til et helt unikt produkt som skiller seg totalt fra andre kosttilskudd på markedet, da slik vitenskapelig dokumentasjon ikke eksisterer på kosttilskudd generelt.

 • MEDPALETT UNDERVISER UNDER KUNNSKAPSDAGER 2017 I SANDNES

  Publisert:
  Kjemiingeniør Fredrik Veire

  Kjemiingeniør Fredrik Veire produserer til daglig Medox. Denne uken er han foreleser på Vitenfabrikken i Sandnes der elever i 1. klasse ved videregående skoler i Rogaland er innom for å motiveres til å velge realfag. RING (Realfag – Inspirasjon – Næringslivet – Glede):

 • BESØK AV FINANSMINISTEREN

  Publisert:
  Sjur Svaboe og Siv Jensen

  Medpalett hadde celebert besøk på Hanabryggene i dag. Medox-grunder Sjur Svaboe fikk blant annet vist finansminister Siv Jensen produksjonen der Medox lages.

Siste 6 måneder

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes