8 smarte tips som hjelper deg å huske på Medox

Å ha en fast rutine for når og hvor du tar Medox vil hjelpe deg å ta kapselen regelmessig. Vi har samlet rådene slik at det å ta Medox lettere blir en vane, og for å sikre deg maks effekt av virkestoffene i Medox. For du glemmer vel ikke å pusse tennene?

Medox på badet sammen med tannbørsten
Foto: Kenneth McDowell

Lær mer om Medox og effekten
Ved å lese om Medox og antioksidantene som finnes i hver kapsel, får du en sterkere tilknytning til kosttilskuddet. Å lære mer om virkestoffer og helseeffekten er en god motivator for mange. Et sted å begynne er her: 6 gode grunner til å ta Medox

Skriv en påminnelse i almanakken
Bruker du almanakk eller kalender, skriv ”Husk Medox” inn på hver dag. Bruk gjerne en sterk farge, så blir beskjeden vanskeligere å overse.

Hver dag, samme tid
Ved å ta din Medox til samme tid hver dag, øker sjansen for at du får dosen din hver dag.

Samtidig som du gjør noe annet
De fleste av oss har faste rutiner for når vi gjør ting og tang i hverdagen. En måte å huske på Medox, er å ta kapslene samtidig som du gjør noe annet, for eksempel pusser tennene, spiser frokost eller kvelds eller setter over kaffen.

Legg kapslene et sted de er lette å få øye på
Mange har et fast sted der de oppbevarer esken med Medox. Legg esken et synlig sted i et rom der du befinner deg daglig. Smarte steder kan være ved siden av tannbørsten, ved siden av kaffetrakteren eller på sengebordet.

Be et familiemedlem om hjelp
Spør en av dine nærmeste om de kan minne deg på å ta Medox hver dag.

Bruk dosett
En del av våre kunder bruker dosett. Bruker du dosett, og har plass til overs, legg Medox oppi sammen med det andre.

Legg inn en påminnelse på mobilen
Har du smarttelefon kan du enkelt legge inn en daglig påminnelse i kalenderen der, som gir deg beskjed når det er tid for å ta kapselen.


Hvorfor er det så viktig å ta Medox hver dag?
Medox inneholder en unikt høy konsentrasjon antioksidanter, og styrker kroppens immunforsvar. At man gir kroppen et fast, daglig påfyll av Medox gir best helseeffekt. Normalt vil det ta mellom 6–12 uker før Medox begynner å ”virke”, men dette vil variere fra person til person.

Noen slutter å ta Medox fordi de mener å ikke kjenne noe effekt. Da er det viktig å huske på at Medox ikke er en vidundermedisin som byr på en ”quickfix”. Medox virker forebyggende og styrker immunforsvaret over tid. Mange som slutter å ta Medox forteller at det er først da de sluttet å ta kapslene, at de merket noe. For eksempel ved at de oftere blir forkjølet eller pådrar seg betennelsestilstander i periodene uten daglig tilskudd av blåbærkapsler.

Hos Medox er vi mest av alt opptatt av at våre kunder opplever bedre helse takket være produktet vårt. Derfor synes vi også det er viktig at du får vite at vår siste kundeundersøkelse viser at de som tar 2 kapsler per dag opplever langt større helseeffekt enn de som kun tar én.

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes