Dette skiller Medox fra tradisjonelle kosttilskudd

Medox er ikke et hvilket som helst kosttilskudd. Med grundig forskning og vitenskapelige studier som blir utført helt uten påvirkning fra produsenten, skiller det seg fra andre på markedet.

Medox er et reelt helsefremmende produkt med egenskaper mellom mat og medisin – en såkalt nutraceutical. Det vil si mat som innehar egenskaper som kan bidra til forebygging og behandling av sykdommer.

Der tradisjonelle kosttilskudd i seg selv ikke har noen klinisk dokumentasjon å vise til, kan Medox derimot skilte med en rekke større humane, kliniske studier som er både omfattende og kostbare. Disse er godkjent av etiske forskningsråd og basert på naturvitenskapelige metoder.

Alle studiene er kvalitetssikret

For å sikre en vitenskapelig dokumentasjon av kapslene, medfører studiene randomiserte, dobbeltblinde og placebokontrollerte utførelser på et stort antall personer over tid. Alle studiene er initiert av forskningsinstitusjonene, som også har beholdt total styring. Dette betyr at det ikke involverer noe innflytelse fra MedPalett, utvikler og produsenten av Medox.

Det eneste MedPalett har bidratt med til studiene, etter forespørsel fra ernærings- og medisinforskerne, er Medox-kapsler og placebo-kapsler. Kapslene er stilt til rådighet uten kostnad eller andre forpliktelser.

Finansiert av forskningsinstitusjoner

Studier på Medox er i sin helhet finansiert av forskningsinstitusjoner og forskningsfond uten tilknytning til MedPalett. Dette inkluderer blant annet Kreftforeningen, Forskningsrådet, Throne Holst Stiftelsen, Nasjonalforeningen for folkehelsen, flere av Kinas omfattende forskningsinstitusjoner og forskningsfond, samt medisinske forskningsfond i USA, Sverige, Italia, Australia.

Studiene på Medox har blitt og blir utført av anerkjente professorer og medisinforskere ved universiteter og universitetssykehus i Norge, Sverige, USA, Italia, Canada, England, Australia og Kina.

Studier finnes i anerkjente publikasjoner

Den vitenskapelige dokumentasjonen på Medox fra de kliniske studiene er publisert i flere anerkjente og internasjonale ernærings- og medisinjournaler. Det er langt fra alle studier som blir publisert i slike publikasjoner, de krever nemlig at studiene har en veldig høy naturvitenskapelig standard med oppsiktsvekkende resultater. Dette er en ekstra garanti på hvor solid dokumentasjonen av effekten til Medox er.

Men til tross for stadig utvikling og forskning på Medox, så stopper det ikke der. Det foregår for tiden flere spennende og omfattende kliniske studier på tilskuddet, blant annet innen diabetes og Alzheimers. Historien om Medox, som en gang startet ved Universitetet i Bergen, kan dermed fortsette å imponere.

Medox er et produkt som til syvende og sist kan bidra til en bedre folkehelse.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes