HVORDAN LAGER VI MEDOX?

Medox er et helnorsk kvalitetsprodukt, som både er utviklet i, og produseres i Norge. Medox-fabrikken på Hanabryggene i Sandnes er en høyteknologisk prosess som er utviklet av våre egne forskere og ingeniører.

Produksjon av Medox - pakking av esker

Medox-fabrikken er således helt unik, og selve prosessen er patentert. MedPalett er alene i verden om å produsere slike 80 mg antocyan-kapsler. Produksjonen blir løpende kvalitetssikret av våre egne forskningslaboratorier, som ligger like ved fabrikken.

Råvarene til Medox er friske, viltvoksende blåbær fra nord-Sverige. Solbærene som benyttes i Medox-produksjonen kom opprinnelig fra Norge. Men, nå i den senere tid har vi, på grunn av stadig økende behov for solbær, også etablert en pre-prosess for solbær-antocyaner i New Zealand. Her finnes verdens fremste ekspertise innen dyrking av høykvalitets solbær.

Antocyanmolekylene skilles ut fra resten av substansene i blåbær- og solbærskall gjennom en egenutviklet patentert prosess.

Under prosessen benyttes blant annet rotavaporer, hvor bær gjennomgår en renseprosess under så lavt trykk at de ”koker” på under 40 grader celsius.

Antocyaner er bærenes eget immunforsvar. Disse molekylene blir svært ustabile og ikke biologisk aktive, dersom de ikke behandles i vår patenterte, høyteknologiske prosess.

Å hente ut bærenes rene antocyaner samtidig som fettstoffer, klorofyll, dioksiner og en mengde andre substanser skilles bort, er en avgjørende del av fremstillingsprosessen til Medox.

Fra prosessen basert på egenutviklet høyteknologisk utstyr, hvor molekylene befinner seg i ren nitrogengass på veg mot sin endelige rene pulverform.

En streng kvalitetskontroll utført av høyt kvalifiserte fagfolk ved våre laboratorier er helt avgjørende for å fremstille Medox med de kvalitetskrav vi har satt.

Medox-kapslene behandles i spesialutstyr som sikrer at hver eneste kapsel inneholder 80 mg av biologisk aktive antocyan-molekyler.

Produksjonen går 24 timer i døgnet i vår høyteknologiske prosessfabrikk i Sandnes.

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes