Over 3000 kunder har talt – 8 av 10 opplever god effekt!

Publisert:

En nylig gjennomført kundeundersøkelse viser at hele 83 prosent av de som tar to kapsler Medox daglig opplever effekt, mens 71 prosent av de som tar én om dagen svarer det samme.

Lykkelig eldre ektepar

I kundeundersøkelsen, som ble gjennomført i oktober 2017, svarte over 3000 kunder på spørsmålene Resultatene gir et godt innblikk i våre kunders erfaring med Medox.

Bruker Medox for å forebygge plager

Undersøkelsen viser også at 3 av 5 kunder tar Medox daglig for å forebygge eventuelle plager. Men mange bruker også det naturlige kosttilskuddet for å behandle eksisterende plager.

Medox-kapslene er proppfulle av ren plantekraft fra fargestoffet i viltvoksende blåbær og solbær. I hver kapsel er det hele 80 mg antocyaner – antioksidanter som blant annet bidrar til å styrke immunforsvaret, lindre ømme og stive muskler og ledd, er lett blodtrykkssenkende, kan bidra til å oppretteholde en normal kolesterolbalanse, samt dempe forkjølelsessymptomer. I tillegg kan antocyaner være godt for synet.

1 av 3 tipset av venner

Hele 34 prosent av kundene som fullførte undersøkelsen forteller at de først fikk høre om Medox av venner og bekjente. Det er med andre ord mange fornøyde Medox-kunder der ute som ønsker det beste for omgangskretsen sin.

Klinisk dokumentert effekt

Medox, som har vært på markedet siden 2000, kan vise til en rekke kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus, både i Norge og internasjonalt.

Stadig flere her hjemme oppdager hvor viktig antocyaner er for kroppen, og hvor mye bedre hverdagen blir når man styrker sin generelle velvære og helse. Bare tenk deg selv, hvis du skulle velge mellom å være forkjølet eller ikke? Tre av fire kunder sier at Medox fungerer som, eller bedre enn, forventet.

Bør inntas daglig

For å få best effekt er det lurest å ta Medox hver eneste dag, og de som tar to kapsler om dagen er enda mer fornøyde med effekten de merker enn de som bare tar én kapsel.

Medox får du i tillegg til å inngå abonnement direkte hos oss, kjøpt i flere apotekkjeder: Vitus-apotekene, Ditt Apotek og Apotek 1-kjeden. I tillegg finner du Medox hos: Life, Sunkost, H-Naturkost og VITA.

 

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes