Visste du at Medox er vegansk?

Flere og flere velger å leve som veganer. Dermed øker også etterspørselen etter veganske produkter. Medox er merket med The Vegan Society, og er et enestående helseprodukt med antocyaner fra blåbær og solbær.

The Vegan Society merkingen viser at Medox ikke inneholder animalske ingredienser, og at produkt og ingredienser ikke er testet på dyr.

Livet med vegansk kosthold

Et vegansk kosthold består av 100 % plantebasert mat. Veganere får i seg de nødvendige næringsstoffer gjennom grønnsaker, frukt, linser, bønner og nøtter. De velger å ikke spise kjøtt, fisk, egg og melk.

Årsaker til at noen velger en livsstil med et vegansk kosthold kan være:

  • ønsket om å ivareta dyrs rettigheter
  • ta vare på miljøet
  • for sin egen helse

 

"Veganisme er en levemåte som søker å ekskludere, så langt som mulig og praktitiserbart, alle former for utnyttelse av og grusomhet mot dyr for mat, klær og andre formål" ( Donald Watson 1944).

Du har kanskje hørt at blåbær og solbær kan ha svært gode helse fordeler?

I Norge har vi spist blåbær og solbær i flere generasjoner, og det har alltid vært kjent at blåbær og solbær kan ha svært positiv effekt for helsa. Bærene inneholder en rikelig mengde av antioksidanter.

Medox er foredlet konsentrat av blåbær og solbær

Medox inneholder de mest virkningsfulle antioksidantene fra skallet i viltvoksende blåbær og solbær. Disse antioksidantene kalles antocyaner. Andre bær og grønnsaker som inneholder antocyaner er rødløk, kirsebær, rødkål og aubergine, for å nevne noen.

Antocyaner kan hjelpe med å styrke immunforsvaret, lindre forkjølelse, bedre synet, bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene.

Medox er et norsk, vegansk og naturlig produkt

Historien til Medox startet med at tusenvis av forskjellige plantesubstanser ble undersøkt i et forskningsprosjekt ved Universitetet i Bergen. De forsket på om noen hadde medisinske egenskaper. Antocyaner ble fremhevet som antioksidanten med de beste helsefordelene.

Medox fremstilles på MedPalett sin fabrikk i Sandnes. Produktet er norsk, naturlig og vegansk og helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Medox er et unikt helseprodukt som skiller seg ut fra andre med sin dokumenterte, helsebringende effekt.

Det er lurt å ha et Medox abonnement

Flere tusen av våre fornøyde kunder har valgt å abonnere på Medox. Da får man automatisk tilsendt Medox rett hjem i postkassen. Medox kan også kjøpes i løssalg på apotek og i helsekostforretninger.

Les mer om:

MEDOX nyhetsbrev

Nyhetsbrevet sendes ut én til to ganger per måned. Vi støtter ikke spam, og du kan melde deg av når du selv vil. Link til avmelding finner du nederst i hvert nyhetsbrev.