Er kroppen din klar for normale hverdager igjen?

Endelig er våren her og det går mot lysere tider – forhåpentligvis på flere måter. Men er kroppen din klar for aktivitetene du har drømt om når samfunnet sakte men sikkert åpner opp igjen?  Er du for eksempel flink nok til å få i deg «5 om dagen»?

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Når du har  et normalt fungerende immunsystem blir det enklere å gjøre det du har lyst til, enten det er å leke med barnebarna eller gjennomføre den fjellturen du måtte avlyse i fjor. De mørke solbærene i Medox kan hjelpe deg med dette, da de inneholder virkningsfulle antioksidanter, kalt antocyaner. Solbærene bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

I tillegg inneholder Medox blåbær, som blant annet bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress. Hver eneste kapsel Medox tilsvarer to store never med blåbær og solbær.

1 av 5 om dagen

Helsemyndighetene i Norge har prentet inn budskapet «5 om dagen» i mange år, noe som betyr at du bør sørge for å få i deg minst 500 gram med frukt og grønnsaker hver dag. De anbefaler også at 100 gram av disse bør være bær, og da aller helst mørke bær som blåbær og solbær som er rike på antioksidanter.

Med én kapsel Medox daglig har du allerede dekket 1 av 5 om dagen. Hver kapsel inneholder nemlig 210 mg konsentrert bærekstrakt!

Enklere blir det ikke. Ved å ta det norskproduserte blåbær- og solbærtilskuddet Medox regelmessig blir det enklere å oppfylle «5 om dagen» En rapport fra Helsedirektoratet viser nemlig at så få som 20 prosent av oss nordmenn sørger for å spise den anbefalte mengden av frukt, grønnsaker og bær hver dag.

Med Medox, et glass juice og et eple, har du allerede dekket 3 av 5 om dagen. Hvis du da sørger for å ha to forskjellige grønnsaker på middagstallerkenen, er du i mål.

Høyt innhold av antocyaner

Hver kapsel Medox inneholder hele 210 mg høykonsentrert bærekstrakt fra viltvoksende blåbær og solbær. En ny undersøkelse viser at det er stor forskjell på blåbær. Viltvoksende blåbær inneholder opptil 70 prosent mer antocyaner enn hageblåbær, som er de blåbærene du får kjøpt i de fleste matforretninger.

Medox gir deg mest for pengene med det høyeste innholdet av antocyaner av alle blåbærproduktene på markedet.

Antocyaner fra viltvoksende skogsbær kan være godt for flere av kroppens funksjoner. Mens blåbær bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress, i tillegg til å bidra til øyets normale funksjon og synsevne, og blodkarenes normale funksjon, bidrar solbær til både musklenes og immunsystemets normale funksjon.

En god vane kan gjøre stor forskjell

Gjør du Medox til 1 av 5 om dagen og kombinerer det med et variert kosthold og en sunn livsstil, gjør du helsen din en stor tjeneste. Da blir det også enklere å ta igjen for alt du har gått glipp av i det merkelige året som har gått – og nyte vårens og sommerens mange aktiviteter.

Bestill Medox nå og få 30 dagers gratis forbruk med på kjøpet. Du får også kjøpt Medox på apoteket. 

Husk å ta Medoxen din!

Bestill nå!


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon