HOLD DEG FRISK I FERIEN

Nordmenn elsker å reise utenlands, men det er vel så deilig å nyte fridagene hjemme eller på hytta. Men ingenting setter en demper på ferien som det å bli syk. Så hvorfor ikke øke mulighetene for en frisk og vellykket ferie ved å gi immunforsvaret litt hjelp?

Par som jogger

Vi reiser både oftere og lengere enn før, og ferie er en spennende tid. Enten du skal tilbringe den med ektefellen eller hele familien, om du skal på hytta eller reise til eksotiske steder.

" Ved å ta noen forholdsregler kan du sørge for at de oppsparte feriedagene ikke blir spolert

Ved de fleste utenlandske feriemål er bakteriefloraen en annen enn her hjemme, men det er like viktig å huske at vi kan bli syk her også. Ved å ta noen forholdsregler kan du sørge for at de oppsparte feriedagene ikke blir spolert.

Hold forkjølelsene unna

Ferier er til for opplevelser, aktiviteter eller bare opplading av batteriene. Men hvor typisk er det ikke at forkjølelsen kommer snikende når du endelig har tid til å slappe av? Med et inntak av kraftige antioksidanter, kan du bidra til å styrke immunforsvaret over tid og både redusere og forebygge en rekke av plagene. Det naturlige kosttilskuddet Medox fremstilles av antocyaner som er blant de mest effektfulle antioksidanter som finnes.

Antocyanene finnes i fargestoffet til blåbær og solbær, og regnes for å være naturens eget helsegull. De norskproduserte blåbærkapslene har en dokumentert gunstig effekt på immunforsvaret gjennom forskning og kliniske tester.

Med Medox kan du gi kroppen et verktøy for å bidra til å bygge et sterkt immunforsvar over tid og tilbakemeldinger fra fornøyde kunder viser at det er daglig inntak som gir best effekt. Gunnar Hveem er blant dem som er fornøyde med kosttilskuddet.

" Med Medox kan du gi kroppen et verktøy for å bidra til å bygge et sterkt immunforsvar over tid

– Jeg merket bedring ved mer overskudd, bedre bevegelse og mindre ryggplager. Medox har hjulpet meg betraktelig, og det er helt klart at jeg kommer til å bruke det i lang tid fremover, sier den spreke 62-åringen, som foretrekker lange sykkelturer i Spania om sommeren.

 

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes