KOM I FORM TIL SOMMEREN

Mange nordmenn plages av stive og ømme muskler og ledd, og det kan være spesielt kjedelig når været tilsier at du burde være ute og kose deg. Grunnlaget for en aktiv sommer kan du legge allerede nå.

Par på sykkeltur

Med lysere og varmere tider, vil vi gjerne nyte ferien med venner og familie. Mange ønsker også å holde seg mest mulig i aktivitet. Det kan friste med en sykkelferie både i inn- og utlandet, turer til fornøyelsesparker, bade eller tilbringe sommeren på fjellet. Men stive og ømme muskler og ledd kan gjøre det vanskelig å holde seg i aktivitet.

Stive og ømme muskler og ledd kan gjøre det vanskelig å holde seg i aktivitet

Det er imidlertid ikke bare en stivere kropp som kan være årsaken til at du ikke føler deg like sprek og opplagt. Lite energi kan også komme av et svakt immunforsvar og hyppige forkjølelser.

Naturens eget helsegull

For et godt liv er det viktig med god helse, og da er et godt og sunt kosthold et bra sted å starte. Med inntak av kraftige antioksidanter, kan du bygge et sterkt immunforsvar over tid og både redusere og forebygge en rekke av plagene.

For et godt liv er det viktig med god helse, og da er et godt og sunt kosthold et bra sted å starte

Kosttilskuddet Medox fremstilles av antioksidanter som finnes i fargestoffet til blåbær og solbær, som regnes for å være naturens eget helsegull.

I tillegg til å bidra til å lindre ømme og stive muskler og ledd, gir antocyanene flere gunstige helsefordeler. De kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt og dempe symptomer på forkjølelse, og å bedre blodsirkulasjonen og styrke blodårene dine.

Ved å være bevisst og ta smarte grep, kan du opprettholde livskvaliteten og holde deg frisk. Et sunt og variert kosthold, nok vann og søvn, samt et aktivt liv, gir både en raskere kropp og holder deg friskere, lenger.

 

Hanaveien 4-6
4327 Sandnes