Tone Langmoen
Tone Langmoen har endelig fått et normalisert immunsystem

Tone Langmoen

– Jeg føler meg altså så utrolig frisk og sprek, stråler Tone Langmoen (72). – Men litt små skavanker her og der må man regne med, for man er jo ikke 20 år lenger, sier hun med glimt i øyet når hun ønsker oss velkommen inn i leiligheten hun deler med samboer Harald i Lillestrøm.

Hvilke skavanker det er snakk om kan vi ikke se noe til, for det Tone gjør for å være ved god helse ser ut til å fungere utmerket. Det inkluderer et rikt og variert kosthold, raske, daglige gåturer langs Nitelva og en generelt aktiv livsstil. 

– Jeg tror det at i den alderen jeg er i, så er det viktig å ta vare på både kropp og immunsystem. Kroppen er medgjørlig, og det er et positivt tegn, smiler Tone, som opprinnelig er fra Oslo. 


Sverger til det beste fra blåbær og solbær

Immunsystemet er et smart og avansert system som beskytter og støtter kroppen, men som likevel kan trenge litt hjelp i blant. Noe av det vi selv kan bidra med er aktivitet og et sunt kosthold bestående av rikelig med frukt og grønt for å sikre inntak av vitaminer, mineraler og antioksidanter. 

Tone gjør dermed mye riktig. De siste åtte årene har hun i tillegg valgt å supplere med daglig inntak av Medox, som inneholder ren ekstrakt fra viltvoksende blåbær og solbær. Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon.


“Dette måtte jeg bare prøve” 

Alle vet at blåbær har flere helsefremmende egenskaper. Mindre kjent er kanskje det at solbær også er bra, bare med andre egenskaper som gjør godt for kroppen. 
72-åringen mimrer tilbake til da hun var barn og plukket solbær i hagen eller fikk servert ferske, viltvoksende bær fra blåbærlyngen av bestemoren. 

– Det med bær har alltid vært viktig for oss, og man har jo alltid hørt at det er veldig sunt.
Tone sverger derfor til Medox, som inneholder det beste fra bærene. Kombinasjonen av blåbær og solbær betyr at Medox inneholder store mengder antocyaner, en type antioksidanter. At blåbærene og solbærene har flere dokumenterte helseegenskaper som bidrar til kroppens normale funksjoner, gjør Medox til et attraktivt kosttilskudd for mange. 

Nå kan du få 30 dagers gratis forbruk - bestill her!
 

Vil ha et normalt immunsystem

For Tone er det viktig at produktets innhold kommer direkte fra naturen. Men det var helseegenskapene til bærene som ble avgjørende for at hun ga det en sjanse – særlig det at solbær kan bidra til immunsystemets normale funksjon.

– Dette måtte jeg bare prøve,  sier hun.

Solbær for immunsystemet

Immunsystemet er kroppens viktigste forsvar, og skal være best mulig rustet til å ta seg av utvendige trusler. Det skal verken være for aktivt eller for svakt, men være i balanse. Et normalt immunsystem reagerer riktig og til rett tid, og kan skille venn fra fiende. Det vi selv kan bidra med er en sunn livsstil som sikrer viktig fordeling av næringsstoffer. 
Solbær har flere dokumenterte helseegenskaper. Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon, og med Medox kan du sikre deg å få i deg det beste fra bæret hver eneste dag.

“Solbærene bidrar til et normalt immunsystem”

72-åringen ligger nemlig ikke på latsiden, selv om hun er pensjonist. Med til sammen fem barn og syv barnebarn, i tillegg til mange gode venner, forskjellige hobbyer og en interesse for reising, har hun mye å henge fingrene i. Da er det viktig at helsa spiller på lag. 

Tone tar to kapsler Medox hver dag, men øker til tre om vinteren. 
– Solbærene i Medox har bidratt til immunsystemet mitt, sier hun og legger til at hun har tillit til produktet som har vært på markedet i 20 år. 
 

Den viktige hverdagshelsa

Tone setter også pris på at solbærene bidrar til normal muskelfunksjon. 
– Jeg synes jeg fungerer veldig godt. 

For Tone har den rene ekstrakten fra blåbær og solbær blitt en naturlig bidragsyter til den viktige hverdagshelsa, i kombinasjon med et sunt kosthold og en aktiv hverdag. Derfor ønsker hun å dele erfaringen sin med andre. 
– Jeg anbefaler Medox til andre. 

Se Tone selv fortelle

Om Medox

 • Medox er utviklet og produsert i Norge.
 • Én kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg antocyaner. Det tilsvarer to never ferske bær.
 • Medox tas av fornøyde kunder i hele 32 forskjellige land verden rundt.
 • Det er konsumert over 200 millioner blåbærkapsler siden Medox kom på markedet i år 2000. 
 • Blåbær og solbær har flere dokumenterte helseegenskaper.

Medox

Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:

 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:

 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon