Anne-Lise (65) er opptatt av å holde kroppen ved like

Kombinasjonen av et sunt kosthold, en aktiv hverdag og det beste fra blåbær og solbær er hemmeligheten til den spreke 65-åringen.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Anne-Lise Krogstie tar dog ikke helsa som en selvfølge, da hun både har sett på andre og selv erfart hvor avgjørende det er å ha en kropp som henger med.

– Det er viktig å ha det godt i kroppen, og jeg prøver å ta vare på meg selv, sier Anne-Lise fra Drøbak, en perle ved Oslofjorden. Der bor hun med samboeren og nyter livets glade dager som pensjonist.  

Jeg prøver å ta vare på meg selv

– Jeg gir ikke slipp på Medox nå, for jeg føler at det har effekten jeg ønsket meg, fortsetter hun.

Medox inneholder blåbær og solbær, som har flere dokumenterte helseegenskaper. Blåbær bidrar blant annet til øynenes normale funksjon og synsevne, mens solbær bidrar både til immunsystemets og musklenes normale funksjon.

Ser bokstavelig talt forskjell

Anne-Lise er en kreativ person som er glad i å strikke, tegne og male, i tillegg til å gå på teater, konserter og å reise. Hun er også styreleder i sameiet der de bor, og treffer venner så ofte hun kan. Med andre ord skjer det noe hele tiden, men hun ville ikke hatt det på noen annen måte.

Erfaringen med Medox startet for mange år siden, da hun fikk en pakke av en bekjent. Pakken ble liggende urørt en periode, men hun bestemte seg for å prøve etter å ha lest seg opp på produktet.

Når jeg slår av lyset, ser jeg bedre enn samboeren

– Jeg tok Medox sporadisk en stund, men fant ut at jeg like gjerne kunne abonnere. I begynnelsen tok jeg én kapsel om dagen, men nå har jeg tatt to kapsler fast hver dag i flere år, sier hun.

65-åringen føler selv at det har gjort utslag på synet, og spesielt nattsynet. Det er blåbærene i Medox som bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne.

– Jeg merker det godt på kvelden, og når jeg slår av lyset på soverommet ser jeg bedre enn samboeren. Jeg har skjeve hornhinner og trenger briller for å se på avstand og kjørebriller, men går aldri med briller ellers. 

Aktivitet er en prioritet

Den muntre damen forteller at hun opp gjennom årene har tatt flere grep for sin egen helse. Tilbake i 2016 følte hun seg mye sliten og hadde lite energi, selv om hun tilsynelatende var frisk. Da hun til slutt fant ut at det var matintoleranse som var grunnen, ble løsningen å legge om kostholdet. 

Resultatet var at hun følte seg veldig mye bedre– og gikk ned 11 kilo i vekt! Da er det ikke rart hun fortsatt sverger til en sunn og aktiv livsstil. 

– Jeg er opptatt av det å få kroppen til å virke, og er ikke den som sitter og sliter ut godstolen, sier hun.

Har du ikke helse, så har du ingenting

Sammen med samboeren gjør hun daglige gåturer til en prioritet, enten hun er på ferie i Syden eller hjemme i Drøbak. 

– Etter frokost er det ut for å gå i et par timer, eller mer. Vi er ute på farten så mye vi kan, og går gjerne mellom 10 000 og 14 000 skritt nesten hver dag.  

En investering i god helse

Selv om Anne-Lise er en åpen person som gjerne prøver ulike produkter for å se hva som fungerer for henne, har hun ingen planer om å bytte ut Medox. Hun har tro på at daglig inntak av kapslene med ekstrakt fra de antocyanrike blåbærene og solbærene er godt for kroppen.

Anne-Lise ser at bærene bidrar til kroppens normale funksjoner, og derfor har hun også anbefalt Medox til flere kjente. Hun mener det er en investering i god helse. 

– Jeg tenker at har du ikke helse, så har du ingenting. Du må ha kroppen med deg, avslutter hun.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil. 

JA TAKK, JEG VIL GJERNE PRØVE MEDOX GRATIS I 30 DAGER


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon