Fornøyd kunde, Berit Grønland, Medox - tar vare på helsen
Berit Grønland

Berit føler hun ser bedre enn før

Berit Grønland (63) opplever et normalisert syn og bedre balanse i immunsystemet. Slik har hun hatt det i fem, snart seks år - like lenge som hun har tatt Medox fast.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

I Medox får du to never blåbær og solbær konsentrert i en kapsel, der antocyanrike nordiske skogsblåbær blant annet bidrar til å ivareta øynenes normale funksjon og synsevne.
 
På 80-tallet startet Berit på sykepleierskolen, og skjønte fort at hun trengte briller for å kunne lese på tavlen. Dette er noe hun ikke behøver den dag i dag, for Berit har opprettholdt et godt syn for alderen. -
 
- Jeg bruker nesten ikke briller lenger, og nå har jeg kun et par enkle lesebriller jeg bruker når jeg skal tre tråden i nålen på symaskinen!, sier hun entusiastisk.

Mørke bær er godt for synet

Prøv Medox du også!

Aktiv hverdag og gode vaner

Etter at Berit og ektemannen ble pensjonister går de små turer sammen hver dag, og de går ofte skiturer om vinteren. Av og til blir det noen lengre turer til fjells som hverdagshelsen deres takler godt.  
- Mannen min og jeg tar Medox begge to, og har den samme gode erfaringen. Vi kan ikke skjønne noe annet enn at det må være solbærene i Medox som bidrar til et normalt immunsystem. Vi oppbevarer esken på kjøkkenet, slik at vi husker å ta to kapsler til frokosten hver dag. Vi har også et lite lager med Medox liggende på hytta, sier hun. 
 
I Medox finner du også antocyanrike blåbær som beskytter cellene mot oksidativt stress. Oksidativt stress en kjemisk reaksjon som oppstår når cellene våre forbrenner energi vi får fra mat, næringsstoffer og oksygen, og det dannes frie radikaler. Havner de frie radikalene i overtall kan de blant annet svekke immunsystemet vårt.

Hva er oksidativt stress?

Mannen min og jeg tar Medox begge to, to kapsler hver til frokosten hver dag.

- Det er veldig kjekt å få Medox levert hjem i postkassen slik at vi ikke går tom. Ved antydning til kløe i halsen, tar jeg gjerne noen ekstra kapsler. Da sender jeg bare en e-post til kundeservice og ber de sende neste forpakning litt før tiden - det fungerer veldig bra, legger Berit til.

Nesten alltid i god form

I den kalde vintersesongen kan Berit av og til kjenne at det klør litt i halsen om kvelden. Da tar hun tre ekstra kapsler, venter noen timer, og tar så et par til. Morgenen etter kjenner hun ingen kløe lenger, og det fungerer like bra hver gang.
 
- Før kunne jeg være i litt dårlig form opptil flere ganger i året, og det varte gjerne i opptil tre uker av gangen. En dag ble jeg oppmerksom på Medox, og det som festet seg først var at solbærene i Medox kunne bidra til å normalisere immunsystemet, sier hun glad.

Slik opprettholdes et normalt immunsystem gjennom vinteren
 
Et normalt immunsystem reagerer riktig og til rett tid, og kan skille venn fra fiende. Det vi selv kan bidra med er en sunn livsstil som sikrer viktig fordeling av næringsstoffer for kroppen. 
Medox inneholder solbær som bidrar til immunsystemets normale funksjon, og med Medox kan du sikre deg det beste fra bæret hver eneste dag.

Snakker varmt om Medox til andre

Før Berit ble pensjonert jobbet hun i 30 år på en intensivavdeling ved et sykehus. Der fikk hun fortalt mange hvor fornøyd hun er med Medox. 
 
- Jeg snakket varmt om Medox da jeg jobbet på sykehuset, både til mange av mine kolleger, og også til venner ellers, forteller hun.
 
En sunn livsstil gjør også at Berit kan nyte godt av hverdagen. Hun er ikke så opptatt av selve kosten, men spiser fortsatt sunt. 
 
-Vi har mye grønnsaker til middag, og spiser stort sett bare lyst kjøtt og fisk - og jeg tar meg fortsatt et kakestykke hvis det blir servert, avslutter Berit og ler.

Bestill Medox i dag!

Ta vare på kroppens viktigste forsvar - immunsystemet! I Medox får du det beste fra en neve blåbær og en neve solbær, i én kapsel - start i dag!

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 

Les mer om:


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon