Par går tur med hund i snø

Bidra til immunsystemets normale funksjon i vinter

Høysesongen for forkjølelse, nys og snufsing er kommet og setter immunsystemet vårt på prøve. Vi har derfor samlet litt informasjon om hva som kan holde deg og familien frisk gjennom mørketida.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox

Bestill nå

Mange av oss opplever å bli forkjølet opptil flere ganger i løpet av vinterhalvåret, og du har sikkert blitt fortalt at det er ekstra viktig å kle godt på seg. Men har været egentlig skylda?

Forkjølelsesvirus trives i kulda

Forskningen har ikke ett klart svar på hvorfor vi er ekstra utsatt for å bli syke nå, men flere studier tyder på at forkjølelsesvirus trives bedre og har lettere for å spre seg i kaldere temperaturer. Viruset forflytter seg gjennom bittesmå dråper i lufta, som vi puster inn. At vi går og fryser er dermed ikke en direkte årsak til at vi blir forkjølet.

Forkjølelsesviruset smitter også når vi er i nærkontakt med andre. Når det blir kaldere ute, har vi en tendens til å samles med familie og venner innendørs, hvilket igjen kan øke sannsynligheten for at viruset sprer seg. Fordi vi er mer inne og generelt mindre eksponert for sollys om vinteren, kan mangel på vitamin D på sin side bidra til at immunsystemet vårt svekkes.  

SOLBÆR BIDRAR TIL ET NORMALT IMMUNSYSTEM – PRØV MEDOX I DAG

Spis deg friskere

Det er med andre ord lurt å tilrettelegge kostholdet og få i seg matvarer med høyt innhold av vitamin D. Eksempler her er fet fisk og melk som er beriket for å inneholde større mengder D-vitamin. Alternativer er egg og sjampinjong, men den enkleste måten - om ikke den mest innbydende - er å dekke dagsbehovet med en skje tran.

I tillegg kan antioksidantrike solbær bidra til immunsystemets normale funksjon. Antioksidantrike skogsblåbær kan også ha en positiv effekt da disse bærene kan bidra til å motvirke oksidativt stress, som kan svekke forsvarscellene våre.

Å få i seg tilstrekkelig mengde av disse bærene til å få et godt utbytte av helseeffektene er for øvrig lettere sagt enn gjort, særlig på denne årstiden. Rene solbær selges knapt, og ofte er blåbær du får kjøpt i butikken såkalte hageblåbær. Denne bærtypen inneholder faktisk 70 prosent færre antioksidanter enn nordiske skogsblåbær.

2 AV 3 KJENNER FORSKJELL: Prøv Medox i dag og få 50% på 3 esker Medox!

Holder familien frisk med Medox

Løsningen kan være å gjøre som familefaren Gunnar Hiim fra Randaberg. Han holder immunsystemets normale funksjoner ved hjelp av høykonsentrerte skogsblåbær og solbær bærene som finnes i det veganske kosttilskuddet Medox.

– Jeg ser effekten spesielt godt på barna. De har knapt hatt fravær fra skolen, forteller Gunnar. 

Familefaren understreker at Medox er et godt virkemiddel for immunsystemets normale funksjon hele året. 

– Derfor anbefaler jeg alltid Medox til andre, sier han.

Medox er for øvrig klinisk testet gjennom over 20 uavhengige studier og er et helt naturlig, norskutviklet produkt for hele familien. 

Velger du å gi Medox til barn kan det imidlertid være lurt å åpne kapselen og røre ut innholdet i et glass juice eller saft, da kapselen kan være litt stor og vanskelig å svelge. Husk å bruke sugerør for å unngå blåfarge i munn og ansikt. 

Mange kunder deler sine tips med oss, og flere melder om gode erfaringer.

Andre tiltak som kan forebygge forkjølelse:

 • Sørg for å få nok søvn
 • Sørg for å få i deg nok væske
 • Vask hender jevnlig
 • Host og nys inn i rene lommetørkler eller lignende. Har du ikke noe tilgjengelig, er det bedre å nyse inn i albueleddet enn i hendene
 • Del ikke mat, drikke, servise eller bestikk med noen du vet er forkjølet eller har influensa

OPPTATT AV HVERDAGSHELSEN? BESTILL 3 ESKER MEDOX MED 50% AVSLAG HER!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Intervjuobjektets uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon