FIKK LIVSGNISTEN TILBAKE: Ottar Varhaug er storfornøyd med Medox, og at han igjen har energi til å holde kroppen i gang. Her på tur ved Varhaug gamle kyrkjegård i Rogaland.

Blåbær bidrar til balansert kolesterol

Ottar Varhaug har vært trofast Medox-bruker i elleve år. Han opplever at høykonsentrerte blåbær har balansert kolesterolet hans.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Da vi ringer Ottar Varhaug har han nettopp kommet hjem fra ferie, og humøret er på topp.

– Min datter, to av barnebarna og jeg fikk testet skiene, og jeg fikk også bekreftet at formen min er god, forteller han fornøyd.

Slik har det imidlertid ikke alltid vært. Selv om Ottar bestandig har levd et aktivt liv, hvor blant annet fotball og idrett generelt har stått sentralt, ble han oppmerksom på at kroppen var uvanlig stiv og støl i flere år.

– På et tidspunkt preget dette hverdagen i så stor grad at det gikk ut over humøret også, sier Ottar, som holder til på Varhaug i Rogaland fylke.

Prøv Medox i dag – få én måneds forbruk gratis!

Fikk energien tilbake med solbær og skogsblåbær

Vendepunktet kom da Ottar deltok på et seminar om pensjonisters rettigheter i 2009. Her var Medox-gründer Sjur Svaboe gjesteforeleser og han holdt et foredrag om solbær og skogsblåbær, som inneholder høye konsentrasjoner av en antioksidant kalt antocyaner. Dette gjorde inntrykk på 74-åringen.

Hva er antocyaner?

– Det Svaboe fortalte var veldig overbevisende, så det var slett ikke vanskelig å gi bærkonsentratet i Medox en sjanse, forteller Ottar.

Hver Medox-kapsel inneholder nemlig 210 milligram høykonsentrerte solbær og skogsblåbær, noe som tilsvarer to gode never med friske bær.

– Det første jeg virkelig la merke til var at jeg fikk enormt mye energi. I tillegg ble jeg bestefar omtrent på den tiden, og da får man jo testet seg. At kroppen nå spilte på lag ga absolutt en ny giv, sier han.

 

Opprettholder normale kolesterolverdier

I tillegg til en mental boost, har de mørke bærene som brukes i Medox også bidratt til å holde både blodsirkulasjon og kolesterolbalanse på et normalt nivå, ifølge Ottar.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

TURGLAD: Ottar Varhaug går mye tur, særlig rundt hjemstedet Varhaug som ligger i Rogaland fylke.

Mer livsgnist enn tidligere

At hverdagshelsen har fått et betraktelig løft har hatt enormt mye å si for 74-åringen.

– For det første orker jeg ting jeg helt sikkert ikke hadde orket tidligere, sier Ottar.

Nå engasjerer han seg adskillig mer i dugnader og styremedlemskap, blant annet for en vinklubb og i den humanitære organisasjonen Lions.

7 gode grunner til å ta Medox

– Å kunne opprettholde en god og normal hverdagshelse er viktig for meg, for det har så mye å si for humøret. Å holde kroppen ved like gjør også at jeg kan ha et samvær med familiemedlemmer, barn og barnebarn, hvor jeg føler at jeg er til nytte og kan bidra, presiserer han.

Gjør som Ottar – bestill Medox her!

Toppturer med hans eldste sønn, datteren og barnebarn er spesielt gildt.

– Det gir en ekstra god følelse å kunne lære opp de små og gi dem gode opplevelser med natur, fiske- og dyreliv. Og så får man god trim på kjøpet, og denne kombinasjonen er veldig godt for sinnet, understreker friluftsentusiasten.

I tillegg til 74-åringen har flere andre familiemedlemmer blitt trofaste Medox-brukere, og det har de tenkt til å fortsette med.

– Ja, både kona og jeg er veldig fornøyde. Det samme er svogeren min Håkon, som jeg har på besøk her nå. Han er 90 år, tar én kapsel om dagen og er spretten som bare det, forteller Ottar til storslått jubel og latter i bakgrunnen.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Kundens uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon