Blåbær

Blåbær bidrar til normal blodsirkulasjon

Unormal blodsirkulasjon kan komme av en rekke ulike årsaker. Men visste du at blåbær kan bidra til normal funksjon av dette viktige transportsystemet?

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Det er nemlig vitenskapelig dokumentert at viltvoksende skogsblåbær kan bidra til blodkarenes normale funksjon og til normal blodsirkulasjon. Disse bærene er også rike på en spesiell type antioksidant – som beskytter cellene mot oksidativt stress – kalt antocyaner, som finnes i blåbærets mørke fargestoff.

Ta vare på blodomløpet!

Blodomløpet og blodet er kroppens transportsystem, og består av hjerte og tre typer blodkar: Arterier, kapillærer og vener. Blodomløpet er delt inn i det store og det lille kretsløpet, og bindes sammen via hjertet. Blodets hovedoppgave er å transportere oksygen, næringsstoffer og vann ut til cellene. Det hjelper også til med å fjerne avfallsstoffer, som blant annet karbondioksid. I tillegg transporterer blodet hvite blodlegemer, hormoner og varme rundt i kroppen.

Unormal blodsirkulasjon merkes ofte ikke

At blodomløpet fungerer normalt, er viktig for at disse livgivende prosessene skal foregå uten hindringer. En unormal blodsirkulasjon er vanligere enn mange tror, og merkes ofte ikke på kroppen. Vær likevel obs på et av de vanligste symptomene: kalde og dovne føtter eller fingre.

Sjansene for unormal blodsirkulasjon øker kraftig dersom du røyker, har diabetes eller høyt blodtrykk. Hvis du røyker og får påvist unormal blodsirkulasjon, er det helt nødvendig å stumpe sigaretten.

Små bær med stor effekt

Foruten regelmessig mosjon, er et godt kosthold viktig for å opprettholde et velfungerende hjerte- og karsystem. Og det er her blåbærene kommer inn.

Kvalitetsproduktet Medox er spesielt utviklet for å få med det beste fra et lite bær. Laget av høykonsentrerte skogsblåbær fra Nord-Sverige, har dette resultert i et naturlig helseprodukt som har stor effekt for mange av våre kunder.

Medox inneholder også antocyanrike solbær, som kan bidra til musklenes normale funksjon samt immunsystemets normale funksjon. Gjør som Tone, som opplever at solbærene i Medox har bidratt til en normalisering av hennes immunsystem.

BENYTT DEG AV VÅRT VELKOMSTTILBUD - 3 ESKER MED 50% AVSLAG HER! 

Enkle grep

Det finnes enkle grep du kan gjøre for å bidra til en normal blodsirkulasjon. 

1. Hold deg i aktivitet: Bevegelse og mosjon er viktig for blodsirkulasjonen. Her er det ikke nødvendigvis snakk om å kaste seg ut i tøffe treningsøkter, men heller å sørge for regelmessig bevegelse gjennom dagen - all bevegelse hjelper!

2. Stress nedVær god mot deg selv og forsøk å redusere negativt stress i hverdagen. Tenk gjennom hvilke aktiviteter som lar deg koble skikkelig av – og gjør mer av dem!

3. Gi kroppen din det den trenger: Med riktig kosthold sikrer du at kroppen får de vitaminene og mineralene den trenger.

Trygt og rent naturprodukt

Medox utvikles og produseres i Norge. Kapslene er vegetabilske, gluten- og laktosefrie. Produksjonen vår er underlagt Mattilsynet, og vi utøver strenge kontroller for å sikre at vårt produkt er av ypperste kvalitet. I tillegg er den positive virkningen dokumentert i flere uavhengige studier, hvorav 28 studier er publiserte i internasjonale, anerkjente ernærings- og medisinjournaler.

Fakta: Antioksidanter og bær

  • For mye av såkalte «oksygenradikaler» kan skade cellene. Blåbær inneholder antioksidanter som beskytter cellene våre mot oksidativt stress.
  • Antocyaner er ekstra virkningsfulle antioksidanter. De finnes i planters fargestoff, for eksempel i skall og fruktkjøtt på blåbær og solbær. Derfor kan et kosthold som er rikt på blant annet blå og røde frukter og bær gi tilstrekkelig med antioksidanter.
  • Blåbær er på topp fem-lista over matvarer som inneholder mye antioksidanter, tett fulgt av solbær, ifølge en rangering gjort av Universitetet i Oslo.
  • Viltvoksende nordiske blåbær, som brukes i Medox, inneholder 70 prosent mer antioksidanter enn hageblåbær, som ofte er det du får kjøpt i butikk.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

PRØV DU OGSÅ! BESTILL MEDOX HER

Les mer om:


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon