Ta vare på helsen i førjulstiden
Ta vare på helsen i førjulstiden

Bruk førjulstiden til å ta vare på helsen

Publisert:

Kjenn godt etter hvordan kroppen din har det nå. Puster du med magen? Har du skuldrene helt nede og i avslappet posisjon? Det er viktig å stoppe opp av og til, selv om mange opplever at de har litt bedre tid til det akkurat nå.

Det er typisk at det blir ekstra travelt i førjulstiden, med alt som skal organiseres og ordnes. Vi vil gi deg noen tips til hvordan tiden kan brukes mens vi venter på at juleselskapene nærmer seg. 

Senk ambisjonene 

Hva er mest viktig å bruke tid på? Mange lar seg stresse av forventninger til mat, hygge og fine gaver. Nesten alle i en undersøkelse gjennomført av Nettavisen sier at de gjør for mye frem mot jul, og at det ikke hadde gjort en stor forskjell om de hadde stresset mindre. 

Mat og julegaver på nett 

Hvorfor ikke få julegaver og mat levert hjem på døren? Så kan du lene deg tilbake og kose deg med de du har rundt deg. 

Ring en venn eller send et julekort 

Det er mye emosjonelt forbundet til julehøytiden. Hvorfor ikke ringe en venn du ikke har snakket med på lenge eller sende julekort? De fleste av oss syns fremdeles de gamle gode julekortene er å foretrekke fremfor digitale varianter.

Gå ut på tur 

Frisk luft er noe av det beste som finnes! Og det har vi heldigvis mye av i dette landet. Hvorfor ikke gå ut en tur og nyt naboens lysdekorasjoner? Senk skuldrene helt ned, trekk pusten godt ned i magen, løft blikket og turen kan starte i et tempo som ikke er altfor rolig, men du skal heller ikke bli svett.

Nok søvn 

Det er viktig at kroppen får lade seg opp etter en lang dag. Sørg for at du har ro, frisk luft i rommet du skal sove i, og at du ikke leser på ipad eller telefon rett før du skal sovne. Lyset fra skjermene vil lure kroppen til å tro at det ikke er tid for å sove og vil motvirke søvnen du snart skal inn i.

Til slutt: Husk 1 til 2 Medox-kapsler per dag! 

Det er ikke lenge til solen snur og for å hjelpe deg å holde kroppens immunforsvar, syn og oksidative stress i balanse, kan både solbær og blåbær være en nyttig kilde. I kapselen fra Medox finner du antocyaner tilsvarende 1 neve blåbær og 1 neve solbær, og vi anbefaler 1-2 Medox-kapsler om dagen. Les historiene fra våre fornøyde kunder som deler sine erfaringer. 

BESTILL MEDOX I DAG!

Om Medox

Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:

  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:

  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon