Et helseprodukt rikt på antocyaner er den perfekte gaven til en mor som har "alt".

Det perfekte gavetips til morsdag

Å finne noe nyttig til en mor som har “alt” og aldri ønsker seg noe kan være vanskelig. God hverdagshelse har imidlertid alle bruk for, så hvorfor ikke gi en gave som kan bidra til å holde henne frisk og aktiv?

Søndag 9. februar er det igjen tid for å markere morsdag her i Norge. Å sette litt ekstra pris på moren sin er noe de fleste gjør med glede, men av og til kan det være utfordrende å finne en praktisk presang som attpåtil viser at vi holder av og bryr oss om opphavet vårt.

Hva bør jeg kjøpe til morsdag?

Det finnes selvfølgelig mange måter å skjemme bort mor på. Kake og blomster er aldri feil, men hva med å legge til rette for en bedre hverdagshelse, slik at hun kan holde seg frisk lenger? Antocyaner fra viltvoksende skogsblåbær og solbær har unike egenskaper - derfor kan helseproduktet Medox være en god investering.

Bestill Medox i dag

Antocyaner er ekstra virkningsfulle antioksidanter fra fargestoffet i mørke frukter og bær. For å få i oss anbefalt mengde antocyaner på 250-300 mg daglig, er de såkalte “5 om dagen” en viktig bidragsyter. I en travel hverdag kan det være lettere sagt enn gjort å få tilstrekkelig mengde frukt og grønt på tallerkenen. Derfor kan Medox med hele 80 mg høykonsentrerte antocyaner per kapsel bidra til et maksimalt opptak.

Styrker og skåner kroppen

Medox er utviklet i samarbeid med forskere og leger. Det finnes 20 uavhengige studier fra universiteter og universitetssykehus i Norge og flere andre land som viser at helseproduktet har mange unike, helsefremmende egenskaper.

Antocyaner fra solbær og viltvoksende skogsblåbær kan blant annet bidra til et sunnere blodtrykk, et bedre balansert kolesterol og til å opprettholde normal blodsirkulasjon. Dette er fordi antocyaner hjelper cellene våre med å prosessere og kvitte seg med avfallsstoffer som dannes når næring og oksygen forbrennes i kroppen. Dette er kanskje best kjent gjennom begrepet oksidativt stress.

I tillegg til å skåne cellene mot oksidativt stress, kan antocyaner også bidra til å styrke selve celleveggen slik at cellene blir mer motstandsdyktige overfor sykdom. Flere av Medox’ kunder opplever derfor en merkbar endring i allmenntilstanden på grunn av  et styrket immunforsvar.

Les også: Derfor holder de seg friske med Medox

Fordi antocyaner kan ha en positiv innvirkning på blodårer og blodsirkulasjon, vil de også kunne påvirke synet vårt. Bedre blodsirkulasjon i øyets netthinne vil kunne motvirke slitasje som følge av mye skjermbruk og belastning som følger alderen. Ved å ivareta synsevnen vil vi blant annet bedre kunne skjelne kontraster og opprettholde et godt nattesyn.

20 år med nordisk sunnhet

Antocyaner tilhører for øvrig kategorien vannløselige stoffer. Det innebærer at kroppen aldri kan få for store doser - et eventuelt overskudd skilles ut med urinen. Det er derfor ikke funnet noen bivirkninger tilknyttet høykonsentrerte antocyaner, og Medox er på sin side et helt naturlig, vegansk og glutenfritt produkt utviklet ved Hanabryggene i Sandnes på Vestlandet.

Les også: Møt Medox’ mest lojale kunder 

I 2020 er det faktisk to tiår siden Medox ble lansert og i jubileumsåret vil det dukke opp spennende overraskelser i forsendelsene. Dersom du vurderer å gi Medox i morsdagpresang kan du bestille et gaveabonnement her. 

PS! Husk at helseproduktet også kan kjøpes reseptfritt på apotek eller i helsekostforretninger.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Intervjuobjektets uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon