Endelig er sommeren her – har du overskudd til planene dine?

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og sjelden har den vel vært mer fortjent enn den er i år. Etter mange måneder med delvis strenge restriksjoner kan vi endelig planlegge aktiviteter vi bare har drømt om lenge.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox

Bestill nå

Enten du skal bygge en platting i hagen, montere en pizzaovn på terrassen, eller kanskje fikse noe på hytta som du har tenkt på lenge, er du avhengig av at kroppen fungerer som den skal. Selv relativt små oppgaver som for eksempel å beise terrassegulvet har man vel erfart at krever litt overskudd og litt krefter. 

Mørke bær er helsefremmende

Mørke bær som blåbær og solbær bidrar til å opprettholde flere viktige funksjoner i kroppen. En av blåbærenes viktigste egenskaper er at de beskytter cellene mot oksidativt stress. Blåbær bidrar også til normal blodsirkulasjon og kolesterolbalanse, mens solbær bidrar til musklenes og immunsystemets normale funksjon

Medox er et unikt norskprodusert kosttilskudd som er fremstilt av det beste fra viltvoksende blåbær og solbær. Skogsblåbær inneholder opptil 70 prosent mer antocyaner, som er sterke antioksidanter, enn blåbærene du får kjøpt i butikken – også kalt hageblåbær. Hver kapsel Medox tilsvarer to gode never mørke bær.

Med et normalt fungerende immunsystem på plass kan du glede deg til masse hygge. Du vil også merke at alle aktiviteter du har planlagt i sommer blir enklere å gjennomføre. Kanskje venter den lenge utsatte fjellturen med gode venner, eller besøk av barn og barnebarn på hytta hvor dere skal nyte deilige sommerdager sammen. 

Mange har også store feiringer å ta igjen fra i fjor, og vi tipper det blir mange 51-, 61- eller 71-årslag rundt omkring. Kanskje er du selv invitert til et du også?

8 av 10 kunder gir Medox terningkast 5 eller 6

Mange tusen fornøyde kunder tar allerede Medox hver dag som et naturlig tilskudd til kostholdet. Tar du blåbær- og solbærkapslene daglig, i kombinasjon med en sunt og variert kosthold, gjør du kroppen din en god tjeneste.

Nå kan du slå til på vårt velkomsttilbud hvor du kan få 3 esker Medox for prisen av 2!. Vi er nemlig skråsikre på at blåbær og solbær er noe kroppen din trenger. Du får også kjøpt Medox på apoteket.

BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold, i tillegg til en sunn livsstil.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon