Et smart knep som beskytter kroppens celler

Visste du at blåbærene i Medox med sine antioksidanter beskytter kroppens celler? For Peter Wallenskog er det en selvfølge å komplettere hans sunne livsstil med Medox. – Jeg vet hvor stor betydning antioksidanter har for en god balanse i kroppen, sier Peter Wallenskog.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Mental balanse, kosthold  og mosjon er tre viktige byggesteiner i 62-årige Peter Wallenskogs liv. 

Han har bakgrunn fra militæret, er entreprenør, og har i mange år arbeidet som coach og leder innenfor områder hvor nettopp mental balanse, kosthold og mosjon står i fokus.

– Det har alltid vært viktig for meg å ha en sunn balanse i livet. God søvn er nødvendig for å kunne lade batteriene, og for å sove godt trenger man en riktig balanse mellom trening og kosthold, sier Peter.

Det er her Medox kommer inn i bildet - et prisvinnende kosttilskudd som med sitt naturlige innhold vekket nysgjerrigheten hos Peter.

Antioksidanter er veldig viktig

– Jeg foretrekker å ha et sunt og allsidig kosthold, og  er i utgangspunktet negativ til piller og kosttilskudd.
 
Da Peter første gang kom i kontakt med Medox, ble han nysgjerrig på disse bærkapslene - og etter å ha undersøkt litt kunne han konstatere at Medox bare inneholder naturlige ingredienser i form av blåbær og solbær. To superbær som gjør godt for kroppen.  
 
– Jeg har spist en halv kilo frukt og grønt hver eneste dag i hele mitt liv, og blåbær har alltid vært med. 
 
Nå har Peter valgt å komplettere med Medox-kapsler.
 
Medox, med sitt rike innhold av blåbær og solbær, inneholder antocyaner. Antocyaner er de naturlige fargestoffene i mørke bær, og de fungerer som antioksidanter i kroppen vår. 
 
– Antioksidanter er veldig viktig for meg, sier Peter og fortsetter: 

– Jeg forsøker alltid å få i meg en rikelig mengde antioksidanter hver dag, men noen ganger kan det være vanskelig å få til. Ved å daglig komplettere med Medox er jeg sikret å få i meg den mengden antioksidanter som er bra for kroppen min. Da har jeg fått et godt grunnlag og behøver ikke bekymre meg resten av dagen.  

Kroppens forsvar mot frie radikaler

Blåbær som inneholder antocyaner er naturlige antioksidanter, som blant mye annet bidrar til å beskytte kroppen mot oksidativt stress. 
 
Oksidativt stress er en indre kjemisk ubalanse som oppstår i kroppen dersom antioksidantene ikke klarer å uskadeliggjøre de frie radikalene som dannes under forbrenningen. 

Dette oksidative stresset kan i verste fall skape negative kjedereaksjoner som kan skade kroppens celler. Noe forenklet kan man altså si at antioksidantene er kroppens forsvar mot frie radikaler. 

Ved å daglig komplettere med Medox kan du være sikker på at du får i deg en god mengde ekstra antioksidanter - akkurat slik Peter Wallenskog har gjort i flere år. 

– Jeg ser på Medox som et viktig og sunt bidrag til å kunne sikre den livsstilen jeg ønsker å opprettholde. 

Og for Peter er det en livsstil som alltid har inkludert mye trening.
 
– Jag har trent hele mitt liv, og en gang i tiden trente jeg også karate på elitenivå. Nå blir det tre harde treningsøkter i uken, i tillegg til at jeg sykler hver dag. 

Husk at det er viktig et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 

BESTILL DITT VELKOMSTTILBUD NÅ - 3 ESKER MED 50% AVSLAG HER!


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon