Få mer ut av treningen

Skal du ha maksimalt utbytte av treningen, er stikkordet balanse.

Når du trener kroppen hardt er det ekstra viktig med balanse mellom trening og restitusjon, aktivitet og søvn – og et balansert kosthold som gir deg påfyll av riktig næring før du igjen skal yte.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Medox ved hard trening

Ved hard trening har kroppen større behov for mer påfyll av viktig næring enn om du skulle vært stillesittende. Riktig næring i henhold til ditt aktivitetsnivå vil bidra til å støtte kroppens muskelbygging, styrke og restitusjon. 

I Medox får du to never blåbær og solbær konsentrert i en kapsel. Antocyanrike blåbær bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og frie radikaler, mens solbær bidrar til immunsystemet og musklenes normale funksjon. 

Ved hard trening kan du ta 2-4 kapsler Medox daglig som et supplement til et balansert kosthold

Derfor er kosthold så viktig

Trening holder muskler og blodsirkulasjon i gang slik at cellene våre får den næringen de trenger. Likevel preges kroppen av et slags «gi og ta»-konsept, i form av at det produseres avfallsstoffer når denne næringen brukes opp – blant annet når vi trener. Du har kanskje hørt om oksidativt stress? Enkelt forklart er det en kjemisk ubalanse som oppstår når avfallsstoffene i kroppen hoper seg opp og gjør skade på cellene.

Dette foregår i alle kropper uansett hvor sunt vi lever, men kroppen er helt avhengig av antioksidanter fra maten vi spiser for å kunne kvitte seg med avfallsstoffene og beskytte cellene mot nye angrep. Hvilke næringsstoffer vi får i oss er med andre ord helt essensielt – ikke bare for generell dagsform og restitusjon etter trening, men også når det gjelder å forebygge helseplager som langvarig, forhøyet oksidativt stress kan legge grunnlaget for.

Ikke glem 5 om dagen!

Skogsblåbær beskytter mot oksidativt stress

Magnus Nylander er en svensk forsker som har studert oksidativt stress i over 20 år. Han har blant annet jobbet tett på det norske og svenske skilandslaget, hvor riktig næring og forebygging av oksidativt stress har stått sentralt for å oppnå gode resultater. 

Musklenes normale funksjon er én ting, men Nylander påpeker at også immunsystemet svekkes når vi opplever forhøyet oksidativt stress. 


Magnus Nylander er en svensk medisinsk doktor og forsker med fagkompetanse innen flere medisinske felt, blant annet toksikologi. Han har studert oksidativt stress hos mennesker i nærmere 20 år. 

– Det gjelder å få i seg nok proteiner slik at kroppen selv produserer beskyttende stoffer. Men vi må også komplimentere med næringsstoffer som samarbeider, og ytterligere forsterker effekten av antioksidantforsvaret, vitaminer og andre virkestoffer vi ikke kan lage selv, opplyser han.

I tillegg til frukt og grønt med størst mulig fargevariasjon, drar Nylander frem mørke bær som skogsblåbær og solbær. Disse bærene er nemlig stappfulle av en type antioksidant kalt antocyaner, som gjør at bærene har en virkning i seg selv og i tillegg kan bidra til å forsterke andre stoffer. Forskning har også vist at blåbær kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Hva er antocyaner?

– Enklere å lykkes med kosttilskudd

Når det gjelder å forebygge forhøyet oksidativt stress vil det å spise helhetlig og næringsrik mat fra bunnen av, i tillegg til tilstrekkelig mosjon og hvile, alltid være det beste for kroppen, presiserer forskeren. Likevel er han svært klar over at det bare er de aller færreste som klarer å spise variert nok i dagens samfunn. 

– Bær er det for eksempel veldig få som spiser, og da kan et veldokumentert kosttilskudd sikre at du får i deg stoffene du får for lite av ellers. I tester jeg har utført ser jeg at flere lykkes i å redusere det oksidative stresset når de også tar kosttilskudd, enn når de bare får råd om et sunt og variert kosthold alene.

– Her finnes det ulike produkter – og det ene trenger ikke utelukke noe annet. Medox, som er et rent ekstrakt av skogsblåbær og solbær, er ett produkt jeg har veldig gode erfaringer med etter faktisk utprøvelse i felt over mange år, understreker Nylander.

BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold, i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Kundens uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon