Eldre mann spiller med barnebarn

Gjør dagen din god

Er du lei av å måtte begrense aktiviteter du egentlig har lyst til å gjøre på grunn av helseutfordringer– enten det er å gå en topptur, sykle i terrenget, eller kanskje leke med barna eller barnebarna?

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Med et normalt fungerende immunsystem blir alt mye enklere. Immunsystemet  er kroppens egen mekanisme for å beskytte deg mot blant annet virus og bakterier. Derfor bør du gjøre alt du kan for å holde immunsystemet ditt ved like.

En enkel og god start er å sørge for at du spiser nok frukt, grønnsaker og bær, og da særlig mørke bær som blåbær og solbær. Det er imidlertid stor forskjell på bærene du får kjøpt i butikken og viltvoksende bær, som har hele 70 prosent flere antioksidanter enn bærene du finner i frukt- og grøntavdelingen.

BESTILL HER

Norskproduserte blåbær- og solbærkapsler

Solbærene i Medox bidrar til et normalt immunsystem. Tar du Medox som et tilskudd til en ellers sunn og variert kost, og kombinerer det med en aktiv livsstil, opprettholder du immunsystemet ditt og hjelper kroppen din med å mestre de fleste gjøremål i hverdagen. Medox er et unikt norskprodusert kosttilskudd som inneholder det beste fra blåbær og solbær. Det er ingen andre kosttilskudd på markedet som har denne kombinasjonen av helsebringende bær.

Det er det forskningsbaserte selskapet Medpalett AS i Sandnes som står bak Medox. De har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i skallet på viltvoksende blåbær og solbær. Hver kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg antocyaner, som er fargestoffet i bærene. Blåbær inneholder antioksidanter som beskytter cellene i kroppen din.

Hvilke blåbær er sunnest?

Hvorfor ikke gjøre kroppen din en tjeneste?

Det er aldri for sent å gjøre kroppen din en god tjeneste. Tilbakemeldingene vi får fra våre tusenvis av fornøyde kunder, viser at vi er med på å gjøre hverdagen enklere. Husker du å ta Medoxen din hver dag, sørger solbærene for at du opprettholder immunsystemet ditt, slik at du enklere kan gjøre det du har lyst til. Du får med andre ord mer ut av livet. Det er derfor vi sier: Gjør dagen din god.

Så hvorfor ikke prøve? Viltvoksende blåbær og solbær er rike på antioksidanter, og hver Medox-kapsel tilsvarer to gode never blåbær og solbær. Nok til å få kroppen din til å smile.

7 gode grunner til å ta Medox

Husk å ta Medoxen din!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Blåbær bidrar til:


   Å beskytte cellene mot oksidativt stress

   Øynenes normale funksjon og synsevne

   Blodkarenes normale funksjon

   Normal blodsirkulasjon

   Å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:


   Immunsystemets normale funksjon

   Musklenes normale funksjon

NÅ KAN DU FÅ 30 DAGERS GRATIS FORBRUK - BESTILL HER!


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon