Har du tatt Medoxen din?

Nå om våren med hyppige temperatursvingninger og skifte mellom vått og tørt vær, er det ekstra viktig å sørge for at du har et normalt fungerende immunsystem. Det er enklere enn du kanskje tror, og bærene i Medox kan hjelpe deg på vei.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Immunsystemet er kroppens forsvarsmekanisme mot smittestoffer som virus og bakterier. Med et normalt fungerende immunsystem fungerer kroppen din som den skal gjøre, slik at du kan gjøre de tingene du har lyst til å gjøre uten at kroppen stritter imot, enten det er å gå en fjelltur, leke med barnebarn eller kanskje trene.

Får du i deg 5 om dagen?

Helsemyndighetene her i landet har i alle år anbefalt oss å ta “5 om dagen”, det vil si minst 500 gram frukt og grønnsaker. 100 gram av disse bør være bær, og da helst mørke bær som blåbær og solbær, som er rike på antioksidanter.

Men er vi nordmenn flinke nok til å følge denne anbefalingen? Ikke ifølge en rapport fra Helsedirektoratet som viser at bare 20 prosent av oss sørger for å spise den anbefalte mengden med frukt, grønt og bær daglig.

Derfor kan Medox være løsningen for deg!

Ta vare på viktige funksjoner i kroppen

Frukt, grønnsaker og bær er bra for både immunsystemet og andre viktige funksjoner i kroppen din. Mørke bær, som blåbær og solbær, er rike på antioksidanter og har flere dokumenterte helseeffekter. Visste du for eksempel at blåbær har en god effekt på synet ditt? I tillegg har musklene dine og immunsystemet ditt godt av solbær.

BESTILL HER

Slik sikrer du et jevnt inntak av helsebringende bær

Visste du at det er stor forskjell mellom bærene du får kjøpt i butikken og de som vokser vilt i naturen? De viltvoksende bærene inneholder hele 70 prosent mer antioksidanter i form av antocyaner. Om du vil sikre deg et jevnt inntak av viltvoksende blåbær og solbær gjennom hele året, er norskproduserte Medox et godt alternativ. Bak Medox står det Sandnes-baserte selskapet MedPalett, som har produsert kapslene i over 20 år. 

Hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner - det er faktisk dobbelt så mye som snittet av andre blåbærprodukter.

Blåbær bidrar til:


   Å beskytte cellene mot oksidativt stress

   Øynenes normale funksjon og synsevne

   Blodkarenes normale funksjon

   Normal blodsirkulasjon

   Å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:


   Immunsystemets normale funksjon

   Musklenes normale funksjon

Gjør dagen din god

Ved å supplere et variert og sunt kosthold og en aktiv livsstil med blåbær- og solbærkapslene Medox, gjør du kroppen din en tjeneste, slik at du kan fortsette å nyte hverdagen som du selv vil.

Den beste måten å finne ut hvordan Medox fungerer på, er å prøve det selv. Tusenvis av andre tar allerede kapslene hver dag, så husk å ta Medoxen din.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

NÅ KAN DU FÅ 30 DAGERS GRATIS FORBRUK - BESTILL HER!


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon