Anna Stigen på fjelltur

Helsa er det viktigste man har

Anna har en aktiv livsstil hun ønsker å opprettholde. Hun tar Medox daglig og er svært fornøyd med det høye innholdet av antocyaner.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

— Jeg er veldig begeistret for Medox. Jeg liker godt at det er et rent naturprodukt, og at det er utviklet og produsert i Norge. 

Anna Benedicte Stigen (62) oppdaget Medox for mange år siden. Kosttilskuddet består av viltvoksende bær, femti prosent blåbær og femti prosent solbær. Det mørke i bærene er spesielle antioksidanter som heter antocyaner, som Medox har et høyt innhold av.

Hva er antocyaner?

—  Det er flott at Medox inneholder både blåbær og solbær. Jeg har veldig tro på de nordiske skogsblåbærene, og er helt overbevist om at det virker. Det er ikke det samme med hagebærene man får kjøpt, sier Anna.

En kapsel inneholder tilsvarende to gode never bær, og solbærene i Medox bidrar til et normalt fungerende immunsystem. 

Syv gode grunner til å ta Medox

—Jeg er ikke en som tror på helsekost og alternative produkter i utgangspunktet, men jeg har veldig tro på D-vitaminer og på effekten av bærene i Medox. Jeg har lest mye forskning om solbær og blåbær, som det er mye av i Medox, sier Anna.

Fakta om blåbær

Skogsblåbær 

 • Skogsblåbærene er mørkere på farge fordi de inneholder større mengder av en spesiell type antioksidanter kalt antocyaner. Skogsblåbær har opptil 70 prosent mer av dette helsefremmende fargestoffet i forhold til hageblåbær.
 • Forskning viser at antocyanrike skogsblåbær kan være godt for flere av kroppens viktige funksjoner.
 • Disse bærene kan bidra til å styrke blodkar og blodsirkulasjonen, samt musklene og synsevnen vår. 
 • Bærene kan balansere kolesterolet vårt og motvirke oksidativt stress.
 • Sammenlignet med annen type frukt og bær, har skogsblåbær og solbær det høyeste innholdet av antioksidanter, kun slått av krekling og nype.
 • Viltvoksende blåbær vokser nesten overalt hvor det finnes skog. Bærene modnes på små dvergbusker som vokser side om side med annen lyng og mindre skogplanter.

Hageblåbær 

 • Hageblåbær har antocyaner kun i skallet, og inneholder derfor 70% mindre antocyaner enn skogsblåbær. 
 • Skallet på hageblåbær er lysere i fargen enn skallet til skogsblåbærene. 
 • Hageblåbær er “gjennomsiktige” i midten i motsetning til skogsblåbærene som er blålilla inni. 
 • Størrelsen kjennetegner også hageblåbær som er en storebror i forhold til skogsblåbærene. 
 • Hageblåbær har en stjerneformasjon i toppen, mens skogsblåbærene har ring. 
 • Hageblåbær vokser på løvfellende busker i normal midjehøyde, hvorav enkelte varianter kan bli opptil fire meter høye. Du møter med andre ord ikke på disse ute i den norske naturen.

Aktiv livsstil

Det er viktig med en sunn livsstil med et variert og balansert kosthold. Det har Anna. Hun jobber fulltid i Norsk Kulturråd, og har en jobb som vanligvis innebærer mange reisedøgn. Når det ikke er pandemi, reiser hun til europeiske land en til to ganger i måneden for å ha møte med utenlandske kolleger.

— Etter at jeg ble 62 har jeg har tenkt mye på at jeg ønsker å holde aktivitetsnivået oppe. Jeg har alltid hatt et aktivt liv og er vant til å føle meg fysisk sterk. Jeg er livredd for å miste det, sier hun.

Anna har hus med stor hage og bruker mye tid på hagearbeid. I tillegg er hun fysisk aktiv, svømmer, sykler, går på ski og på fjellturer med kjæresten sin. Hun sørger for å komme seg ut daglig og går lange turer. 

– Jeg er kanskje litt friskus ja, jeg er veldig glad i å være ute. Det er blitt mer og mer viktig for meg. Jeg skjønner nå at helsa er det viktigste man har, sier hun.

Nå har Anna tatt Medox regelmessig i nesten ti år. Kapslene er blitt en del av de daglige rutinene hennes, hun tar en om morgenen og en om kvelden.

- Vi som bor her i Norge har jo lite sol og det er mye mørkt, og vi får nok generelt for lite bær og grønnsaker. Jeg tenker det er bare å kjøre på med litt ekstra bær gjennom Medox, og jeg tar også ekstra D-vitamin på høsten og om vinteren, sier Anna.

— Datteren min bor i Amsterdam, og hver gang hun er her får hun med seg Medox. Hun ler litt av det, men spiser det, det er mammas kjepphest, avslutter Anna.

INVESTER I EGEN HELSE - BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.
 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon