GOD MORGENRUTINE: Start dagen med en deilig kopp kaffe – og Medox.

Hold på de gode vanene hele året

En sunn livsstil starter med gode rutiner. Et eksempel kan være å ta Medox-kapslene til morgenkaffen.

Velkomsttilbud:

3 esker for prisen av 2! 

Bestill nå

Kaffe er faktisk også en god kilde til antioksidanter, men få matvarer kan måle seg mot mørke bær som skogsblåbær og solbær når det gjelder antioksidantinnhold. Det er det stappfullt av i en Medox-kapsel. 

Bær for god helse

Kroppen må ha god tilgang til antioksidanter for å holde seg i en sunn balanse. Noen av disse virkestoffene lager kroppen selv, som for eksempel urinsyre og katalase, og leveren er det organet som står for kroppens egen produksjon av antioksidanter. Men - det er dessverre ikke nok til å dekke kroppens behov, og vi må derfor passe på at vi får i oss nok gjennom maten vi spiser eller via helseprodukter. 

Ikke glem 5 om dagen!

Vitamin C og antocyaner er antioksidanter som finnes i mørke bær og frukter som solbær og skogsblåbær, og det er aldri skadelig for kroppen om du spiser for mye av akkurat det. Kroppen skiller nemlig ut det den ikke trenger av vannløselige antioksidanter som dette via nyrene og urinen. 

Mørke bær kan motvirke oksidativt stress

Mange års forskning viser at antocyanrike bær som inneholder dette spesielle fargestoffet har en rekke egenskaper som er helsefremmende. Skogsblåbær kan blant annet motvirke oksidativt stress, ivareta normal synsevne og blodsirkulasjon. Solbær kan på sin side ivareta musklenes og immunsystemets normale funksjon.

Litt grundigere forklart er oksidativt stress en kjemisk reaksjon som oppstår når cellene våre forbrenner energi vi får fra mat, næringsstoffer og oksygen. Toppidrettsutøvere blir ekstra utsatt for oksidativt stress og kan ofte bli syke foran konkurranser på grunn av tøffe treningsøkter med intensiv kondisjonstrening. Andre faktorer som kan utløse oksidativt stress er dårlig kosthold, høyt stressnivå, røyking, mye soling og høy alder. De fleste av oss kan hake av på noen av disse faktorene.

Derfor er det slett ikke dumt å inkludere viltvoksende blåbær og solbær i det daglige kostholdet. Høsten må selvsagt utnyttes – den fine årstiden hvor vi kan plukke bærene og spise dem direkte. 

God vane – hver dag 

Medox kan med andre ord være et godt supplement til et variert kosthold. En kapsel om dagen kan være et enkelt grep for å gi kroppen jevnlig tilførsel av viktige antioksidanter, og hver kapsel består av hele 80 milligram rendyrkede antocyaner fra solbær og viltvoksende, nordiske blåbær – det tilsvarer faktisk to never med friske bær! 

7 gode grunner til å ta Medox

Fakta om antioksidantrike bær

Nordiske blåbær kan bidra til:

 • Øynenes normale funksjon og normal synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulajson
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Å balansere kroppens kolesterol

Solbær kan bidra til: 

 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon

Husk at kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

HOLD PÅ DE GODE VANENE, DU OGSÅ! BESTILL 3 ESKER FOR PRISEN AV 2 HER!  

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon