Hvordan bidra til normal blodsirkulasjon?

God blodsirkulasjon er viktig for å opprettholde en sunn og frisk kropp. Ønsker du deg normal blodsirkulasjon, er det spesielt én matvare du bør få i deg mer av.

VELKOMSTTILBUD: 3 ESKER FOR PRISEN AV 2

Det er nemlig vitenskapelig dokumentert at viltvoksende skogsblåbær kan bidra til blodkarenes normale funksjon og til normal blodsirkulasjon. Disse bærene er også rike på en spesiell type antioksidant - som beskytter cellene mot oksidativt stress - kalt antocyaner, som finnes i blåbærets mørke fargestoff.

Opplever du unormal blodsirkulasjon, hvor du blant annet ikke får varmen i hender og føtter, kan et høykonsentrert tilskudd av blåbær bidra til normal blodsirkulasjon. Best effekt får du dersom du i tillegg har et økt aktivitetsnivå og et sunt kosthold. Røyker du er det på tide å stumpe sigarettene for godt.

Små bær med stor effekt

Kvalitetsproduktet Medox er spesielt utviklet for å få med det beste fra et lite bær. Laget av høykonsentrerte skogsblåbær fra Nord-Sverige, har dette resultert i et naturlig helseprodukt som har stor effekt for mange av våre kunder.

Medox inneholder også antocyanrike solbær, som kan bidra til musklenes normale funksjon samt  immunsystemets normale funksjon. Gjør som Tone, som opplever at solbærene i Medox har bidratt til en normalisering av hennes immunsystem.

INVESTER I EGEN HVERDAGSHELSE: Bestill Medox nå og få 3 esker for prisen av 2!

Ivaretar synet ditt

Antocyanrike skogsblåbær har dessuten en annen viktig egenskap – nemlig god innvirkning på synet. Gjennom naturlig slitasje svekkes synsevnen vår ettersom vi blir eldre. Lysfølsomheten i netthinnen blir faktisk merkbart dårligere allerede fra 40-årsalderen.

Fordi antocyanrike blåbær bidrar til normale blodkar og blodsirkulasjon, påvirkes også blodårene i netthinnen.

Du vil dermed kunne merke en normalisering i øynenes funksjon og synsevne blant annet når det gjelder nattsyn og det å skjelne kontraster. Det er ikke uten grunn at japanerne kaller blåbær for «synsfrukt», og blåbær og andre bær fra Norden vokser i popularitet i Asia grunnet sine helsebringende egenskaper.

Trygt og rent naturprodukt

Medox utvikles og produseres i Norge. Kapslene er vegetabilske, gluten- og laktosefrie. Produksjonen vår er underlagt Mattilsynet, og vi utøver strenge kontroller for å sikre at vårt produkt er av ypperste kvalitet. I tillegg er den positive virkningen dokumentert i flere uavhengige studier, hvorav 28 studier er publiserte i internasjonale, anerkjente ernærings- og medisinjournaler.

BESTILL DIN FØRSTE MEDOX-FORSENDELSE HER

Fakta: Antioksidanter og bær

  • For mye av såkalte «oksygenradikaler» kan skade cellene. Blåbær inneholder antioksidanter som beskytter cellene våre mot oksidativt stress.
  • Antocyaner er ekstra virkningsfulle antioksidanter. De finnes i planters fargestoff, for eksempel i skall og fruktkjøtt på blåbær og solbær. Derfor kan et kosthold som er rikt på blant annet blå og røde frukter og bær gi tilstrekkelig med antioksidanter.
  • Blåbær er på topp fem-lista over matvarer som inneholder mye antioksidanter, tett fulgt av solbær, ifølge en rangering gjort av Universitetet i Oslo.
  • Viltvoksende nordiske blåbær, som brukes i Medox, inneholder 70 prosent mer antioksidanter enn hageblåbær, som ofte er det du får kjøpt i butikk.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon