Medox fem om dagen

Ikke glem 5 om dagen!

Det trenger ikke være så vrient å få i seg fem innslag av frukt, grønt og bær i løpet av en dag. Tenk litt på hva du har på tallerkenen i løpet av dagen og legg til det som kanskje mangler. En god vane kan gjøre en stor forskjell.  

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

 

Helsedirektoratet anbefaler 5 porsjoner à 100 gram daglig, hvor halvparten skal være frukt og bær og halvparten grønnsaker. Sett deg et mål for hver dag - tipsene til måltider får du her. For å hjelpe deg litt på vei, har vi satt opp forslag til en meny for å sikre at du får i deg det du trenger av frukt og bær, samt grønnsaker i løpet av en dag.

Frokost - havregrøt med blåbær

Havregrøt er en klassiker på det norske frokostbordet, og hvorfor ikke gjøre den litt ekstra næringsrik?? Topp grøten med antocyanrike skogsblåbær som setter en ekstra god smak, og i tillegg er bærene godt for flere av kroppens viktige funksjoner.

Skogsblåbær bidrar til normal funksjon i blodkarene og blodsirkulasjonen, samt  at det bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne. Bærene kan i tillegg bidra til å balansere kolesterolet og motvirke oksidativt stress.

Les mer om antocyaner fra viltvoksende skogsblåbær her!

Får du ikke tak i den riktige typen blåbær? Medox inneholder 210 mg høykonsentrert bærekstrakt fra viltvoksende skogsblåbær og solbær - per kapsel! Det tilsvarer hele 2 never bær det!

PRØV MEDOX I DAG!

Lunsj - smoothie av solbær eller topping på pålegg

Lag en fristende smoothie til lunsj, og du får et måltid proppfullt av sunne godsaker. Oppskrift finner du her, hell den i en bolle og topp med masse næringsrikt tilbehør. Her kan du bruke havregryn, bær, kiwi, nøtter eller frø.

Spiser du ofte brød til lunsj, bør dette være grovt. Topp gjerne pålegget med friske grønnsaker eller noen bær. De mørke bærene som du også finner i kapslene fra Medox inneholder mye av de viktige antocyanene som kroppen har så godt av.   
Solbær er, i likhet med viltvoksende blåbær, noe av det sunneste naturen har å by på. Solbærne i Medox bidrar til å opprettholde immunsystemets og musklenes normale funksjon. Og hvem vil ikke ha det?

Mellommåltid - frukt, grønnsak eller to never bær

Oksidativt stress er en prosess som kan skade cellene våre dersom vi ikke får i oss nok antioksidanter, så det er med god grunn at norske helsemyndigheter anbefaler oss å spise 5 om dagen. Til tross for at frukt står for den største andelen av antioksidanter i kosten vår, finner vi likevel en høyere konsentrasjon i mørke bær. 

Til mellommåltid kan du ta et eple eller en gulrot, men prøv gjerne å inkludere de næringsrike mørke bærene også. Vitamin C og antocyaner er antioksidanter som finnes i mørke bær som solbær og skogsblåbær.

Middag -  Wok

Velg gjerne fisk, kylling eller svin fremfor rødt kjøtt og mettet fett, og fyll halve tallerkenen med grønnsaker - husk at poteter dessverre ikke teller som 1 av 5. 

Hva med å lage en god wok?  Alt du trenger er laks, ulike grønnsaker, nudler og en god saus. Stek det i pannen, og server det med en deilig salat. Det er både sunt og mettende, og du kan lage samme retten med både svin eller kylling. 

Og du! Har du litt rester fra lunsjens smoothie? Hell det i noen fine glass, topp det med litt friske bær og server det som en liten dessert etter middagen. 

 Blåbær er ikke bare blåbær - vet du hvilke blåbær som er sunnest? 

Den enkleste måten å finne ut hva slags blåbær du har å gjøre med, er å ta ett bær og dele det i to. Er innmaten hvit er det et hageblåbær. Er innmaten blå er det et skogsblåbær. 

Skogsblåbærene er mørkere på farge fordi de inneholder større mengder av en spesiell type antioksidanter kalt antocyaner. Mens hageblåbær kun har antocyaner i skallet, inneholder viltvoksende skogsblåbær opptil 70 prosent mer av dette helsefremmende fargestoffet - og disse blåbærene finner du i Medox.

Kveldsmat - brødskive og bær

Grovt brød med pålegg og en liten bolle med bær og usaltede nøtter kan være et næringsrikt måltid til kvelds - husk at det bør være 100 gram bær for å dekke 1 av 5. Kombinerer du dette med en kopp grønn te, får du i deg antioksidanter her også. 

Avslutt gjerne kvelden med en liten tur,  for regelmessig mosjon er viktig for blodsirkulasjonen. 

Dersom du av ulike årsaker ikke får i deg de daglig anbefalte dosene, kan kosttilskudd være et supplement til kostholdet. Spesielt blåbær, er kjent for å bidra til blodkarenes normale funksjon og dermed normal blodsirkulasjon. Slike blåbær er rike på antocyaner - og det finner du i Medox hele året eller i skogen i de sene sommermånedene.

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Fleip eller fakta:

 • Helsedirektoratet anbefaler totalt 500 gram frukt, grønt og bær daglig?
  - Fakta 
 • Spesielt mørke bær, som viltvoksende skogsblåbær, er kjent for å bidra til blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon?
  - Fakta
 • Antocyaner er antioksidanter som finnes i mørke bær som skogsblåbær, og det kan være skadelig for kroppen om du spiser for mye av akkurat det? 
  - Fleip, det naturlige og veganske helseproduktet Medox består kun av vannløselige antocyaner, som skilles ut daglig via nyrene og urinen. Du vil med andre ord aldri kunne få i deg for mye av det beste fra disse bærene, og med våre bærkapsler er det enkelt å sikre seg et jevnlig inntak som ikke er like enkelt å få til med kosthold alene.
 • Undersøkelser viser at solbærne i Medox bidrar til å opprettholde immunsystemets og musklenes normale funksjon?
  - Fakta
 • Tilsvarende to never med friske bær - kan Medox regnes som en liten del av de 5 om dagen?
  - Fakta - ja, tilsvarende to never faktisk, og det er noe av det som gjør oss ekstra stolte.

BESTILL HER  

Slik kan du opprettholde et normalt immunsystemet i vinter


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon