Eldre mann spiser frokost med barnebarn

Immunsystemet - kroppens viktigste forsvar!

Vinteren har kommet for fullt, og tok med seg kuldegrader. Man kler seg med flere lag ull for å holde varmen og for å unngå å bli syk. Men visste du at det er flere systemer inne i kroppen som kan trenge litt ekstra hjelp i denne årstiden?

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

I Medox får du to never blåbær og solbær konsentrert i en liten kapsel, der solbær blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon. Denne normale funksjonen er særlig viktig i den kalde sesongen.

Hva er immunsystemet?

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot bakterier, virus, sopp og infeksjoner. Det består av organer, vevstyper, proteiner og celler, og dersom ikke dette systemet fungerer optimalt, kommer inntrengere inn i kroppen, og man kan bli syk. Det er flere tiltak man kan gjøre for å få et normalt fungerende immunsystem, og en god start er et sunt og variert kosthold som inneholder den daglige anbefalte mengden på 500 gram  frukt og bær.

Få et normalt fungerende immunsystem

Alle vet at nok søvn, god hygiene og fysisk aktivitet er viktige faktorer som spiller inn for et normalt fungerende immunsystem, men det kan ofte være litt vanskelig å få til. Om du får en god natts søvn som varer mellom syv til ni timer, og fysisk aktivitet i minst 30 minutter daglig er du på god vei. Tar du også din daglige dose av det norskproduserte kosttilskuddet Medox, som inneholder viltvoksende blåbær og solbær, sikrer det deg et jevnlig tilskudd av solbær som bidrar til et normalt immunsystem. 

BESTILL DITT VELKOMSTTILBUD NÅ - MEDOX GRATIS I 30 DAGER

Utsetter vi cellene våre for oksidativt stress kan dette også svekke immunsystemet. Cellene våre brenner energi fra maten vi spiser, og blir det et overtall av frie radikaler ved dette, kan det skade cellene og svekke immunsystemet. Antocyanrike blåbær som du finner i kapselen fra Medox bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress  - som gjør at cellene blir beskyttet mot nye angrep. Og du! Selv om du ikke alltid merker det, starter bærene jobben allerede når du tar din første kapsel. 

Hverdagslivet er travelt, og da er det alfa og omega å føle seg frisk og energisk - for det er slitsomt å være på jobb når man ikke føler seg helt pigg, forteller Hege Bådsvik. 

Ta Medox- hver dag!

Får du ikke i deg nok frukt og bær? Det kan være mindre tilgang på de mest næringsrike bærene i noen sesonger, og særlig om vinteren. Det er også en stor forskjell på blåbær kjøpt i butikk og viltvoksende skogsblåbær. 

Tar du én kapsel med Medox, inneholder denne 50 prosent viltvoksende blåbær og 50 prosent solbær som tilsvarer to gode never med friske bær. Ikke bare er det godt for din beste venn denne sesongen - et normalt fungerende immunsystem - det kan også bidra til blant annet å beskytte cellene mot oksidativt stress, øynenes normale funksjon og synsevne og musklenes normale funksjon - så start i dag. 

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 

30 DAGERS GRATIS FORBRUK - BESTILL HER  


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon