Immunsystemet - kroppens viktigste forsvar!

Nyt resten av vintertiden i god helse! Med varme klær tar vi vare på kroppen fra utsiden. Men visste du at det er flere indre organsystemer som også kan trenge litt ekstra hjelp i denne årstiden?

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox

Bestill nå

Hva er immunsystemet?

Immunsystemet er til for å beskytte kroppen mot bakterier, virus, sopp og infeksjoner. Det består av organer, vevstyper, proteiner og celler, og dette systemet må fungere normalt, for å holde seg frisk. Det er flere tiltak man kan gjøre for å få et normalt fungerende immunsystem. 

Tips for et normalt fungerende immunsystem

1. Variert og balansert kosthold: En god start for et normalt fungerende immunsystem er et sunt og variert kosthold, som inneholder den daglige anbefalte mengden på 500 gram frukt og bær. 

2. Tilstrekkelig søvn og hvile: Hvis kroppen hele tiden går i høygir, blir man utslitt, noe som påvirker immunsystemet. Når du sover, går kroppen i dvalemodus og bruker bare energien som kreves for å opprettholde vitale funksjoner. Når kroppen hviler, reparerer den seg selv samtidig. Sikt deg inn på en god natts søvn som varer mellom syv til ni timer. 

Visste du at: 

I Medox får du to never blåbær og solbær konsentrert i en liten kapsel, der solbær blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon. Denne normale funksjonen er særlig viktig i den kalde sesongen. 

3. Fysisk aktivitet: Om du får 30 minutter daglig er du på god vei. 

4. Lytt til kroppen din: Med en stressende hverdag blir du fort utslitt og sliten. Trener du for mye eller stresser kroppen, kan du også oppleve at dette ikke føles bra. Dette betyr ikke at du er syk, men at kroppen gir deg et signal om at du må bremse ned - noe du bør lytte til. 

BESTILL DITT VELKOMSTTILBUD NÅ - 50% PÅ 3 ESKER MEDOX!

Utsetter vi cellene våre for oksidativt stress kan dette bidra til en endring i immunsystemets normale funksjon. Cellene våre brenner energi fra maten vi spiser, og blir det et overtall av frie radikaler, kan dette skade cellene og dermed bidra til en endring i immunsystemets normale funksjon. 

Antocyanrike blåbær, som du finner i kapselen fra Medox, bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress - som gjør at cellene blir beskyttet mot nye angrep. Og du! Selv om du ikke alltid merker det, starter bærene jobben allerede når du tar din første kapsel. 

Ta Medox- hver dag!

Får du ikke i deg nok frukt og bær? Det kan være mindre tilgang på de mest næringsrike bærene i noen sesonger, og særlig om vinteren. Det er også en stor forskjell på blåbær kjøpt i butikk og viltvoksende skogsblåbær.

Tar du én kapsel med Medox, inneholder denne 50 prosent viltvoksende blåbær og 50 prosent solbær som tilsvarer to gode never med friske bær. Ikke bare er solbær godt for din beste venn denne sesongen - et normalt fungerende immunsystem - men solbær bidrar også til musklenes normale funksjon.

Viltvoksende blåbær kan også bidra til blant annet øynenes normale funksjon og synsevne og en normal perifer blodsirkulasjon - så start i dag. 

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 

BENYTT DEG AV VÅRT VELKOMSTTILBUD! 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon