- Jeg både broderer og leser uten briller

Med broderier levert til Milano, England og Frankrike, er synet ekstra viktig for 74 år gamle Gunvald Jarle Kristensen. Etter å ha tatt Medox med blåbær og solbær i litt over ett år, både broderer og leser han uten briller.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Gunvald kommer opprinnelig fra Sortland i Vesterålen, men har bodd i Lofoten siden 1969. Han har blant annet vært sjefskokk på Hurtigruta og stuer på Svalbard. Gunvald har også jobbet noen år i fiskeindustrien, der han var formann og produksjonssjef, før kroppen stoppet han i videre arbeid.

- Jeg jobbet opptil 10-12 timer hver dag, og det var selvsagt veldig anstrengende og hardt for kroppen. Da jeg fikk problemer med hjertet måtte jeg pensjonere meg i en alder av 65 år, forteller Gunvald og fortsetter: - Jeg fikk også blodpropp, men den greide de heldigvis å ta knekken på i sykebilen på vei til sykehuset. 

Fokus på å opprettholde en god blodsirkulasjon har derfor vært viktig for Gunvald. Det er godt kjent at blåbær er noe av det sunneste naturen har å by på og disse bærene inneholder store mengder antocyaner, som er en kraftfull type antioksidant. Forskning viser at antocyanrike skogsblåbær bidrar til normal blodsirkulasjon. Som igjen er en fordel for øynene som får mer næring. Den unike kombinasjonen av viltvoksende blåbærene og solbærene som du finner i Medox-kapslene bidrar til normal funksjon i en rekke av kroppens organsystemer.  

- Da jeg leste om Medox, bestilte jeg kapslene med én gang! Det stod jo blant annet at Medox kunne bidra til normalfunksjon av både blodsirkulasjonen og synet. Jeg broderer hver dag og dette var noe jeg tenkte kunne hjelpe synet. Konen min jobber også mye med håndarbeid, og tar Medox hver dag hun og, legger han til. 

BESTILL MEDOX DU OGSÅ!

Sammen har det kreative paret fire barn, ti barnebarn og fem oldebarn. Grunnet koronapandemien og lange avstander får de ikke vært så mye med dem, og det går derfor mye tid til håndarbeidet.

Synet ble uklart

Gunvald og kona har eget utsalg av broderier i et lite lokale i Lofoten, men de leverer også broderier på bestilling rundt omkring i hele Norge, og også til Milano, England, Frankrike, Sverige, Danmark og Finland.

Gunvald Jarle Kristensen broderer

Når Gunvald broderer må han konsentrere seg om små ruter og sting, og derfor er han helt avhengig av det gode synet, med eller uten briller. 

- Jeg satt en formiddag og broderte og følte at alt var litt uklart. Da tenkte jeg “ka de va for nåkka”? forteller Gunvald. 

Gunvald hadde da brukt Medox i et halvt år og tok av seg meg brillene, for han tenkte han skulle prøve å se uten. Gjennom livet endrer som kjent synet seg, og her kommer de antocyanrike blåbærene inn som bidrar til å opprettholde en normalfunksjon.

- Jeg ser bedre uten briller når jeg leser og broderer. På avstand kan det være litt vanskelig å lese små bokstaver, men det viktigste for meg er at jeg ser godt på nært hold når jeg broderer, legger han til.

Jeg ser bedre uten briller når jeg leser og broderer

Flere fordeler ved å ta Medox hver dag

- Vi tar Medox hver morgen og kveld, og glemmer aldri å ta de daglige dosene. Medox-esken har vi stående i stuen, der vi er mest i løpet av dagen. 

- Det er mange fordeler ved å ta Medox, og det at de antocyanrike bærene i produktet ikke kun har én, men flere helsefordeler, er grunnen til at jeg tar det, sier Gunvald og fortsetter:
Som tidligere kokk er Gunvald opptatt av et sunt og godt kosthold, med mat laget fra bunnen av.

- Vi lager middag fra bunnen hver dag og det går mye i fersk og salt fisk. Vi koker også lapskaus og kjøttsuppe av ferske grønnsaker og legger det i fryseboksen slik at vi kan ta det opp når vi ønsker, forteller han. 

Gunvald er også opptatt av god hygiene under matlagingen, og i en fin kombinasjon med gode råvarer, god hygiene og kosttilskudd med aktive ingredienser fra mørke bær, opprettholder Gunvald et normalt fungerende immunsystem. 
Et normalt fungerende immunsystem opprettholder et aktivt liv, akkurat som Gunvald og kona ønsker. 

- At solbærene i Medox kompletterer blåbærenes effekt på syn og blodsirkulasjon ved å bidra til et normalt immunsystem, gjør Medox perfekt for oss, avslutter Gunvald.

PRØV MEDOX DU OGSÅ!

Medox inneholder antocyanrike blåbær og solbær som har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:

 • Beskyttelse av cellene
  Blåbær bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress 
 • Synet
  Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarene
  Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon
 • Blodsirkulasjonen
  Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon
 • Kolesterolbalanse
  Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til: 

 • Immunsystemet
  Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon
 • Musklene
  Solbær bidrar til musklenes normale funksjon

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
 • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • Øynenes normale funksjon og synsevne
 • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
 • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
 • Immunsystemets normale funksjon
 • Musklenes normale funksjon