– Jeg føler at jeg har mer overskudd og er alltid i god form

Even Seberg (64) på Holter i Nannestad er overbevist om at det er kombinasjonen av fysisk trening, et sunt og variert kosthold og mørke bær som gir han mer overskudd i hverdagen.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Den spreke 64-åringen har samboer, to egne barn, to bonusbarn og to barnebarn. Han trener styrketrening fast tre ganger i uka og spiser mye fisk, grønnsaker og frukt. I tillegg sørger han for å få i seg nok bær.

– Gamle folk bør trene styrketrening for å holde kroppen ved like, sier han.

Stengte treningssentre den siste tiden har ikke stoppet Even fra å trene. Han har investert i treningsutstyr og innredet et eget treningsrom i kjelleren.

Ren ekstrakt fra viltvoksende blåbær og solbær

De siste fem årene har Even tatt det norskproduserte kosttilskuddet Medox, som er fremstilt av en ren ekstrakt fra viltvoksende blåbær og solbær, regelmessig. For tre år siden økte han dosen til to kapsler daglig. Noe han ikke angrer på i dag.

– Jeg føler at jeg har mer overskudd og er alltid i god form. Dessuten er jeg mindre stiv i musklene nå enn jeg var før, sier han.

Blåbærenes egenskaper er bra for sirkulasjon av næringsstoffer og bidrar til blodkarenes normale funksjon, normal perifer blodsirkulasjon og normal kolesterolbalanse. Solbær bidrar til både immunsystemets og musklenes normale funksjon, noe som Even drar godt nytte av i hverdagen.

Medox produseres i Sandnes ved hjelp av en patentert prosess som henter ut antocyaner, som er sterke antioksidanter, fra skallet på viltvoksende blåbær og solbær. De mørke blåbærene som vokser fritt i naturen inneholder opptil 70 prosent mer antocyaner enn blåbærene du får kjøpt i matbutikker, også kalt hageblåbær. Hver kapsel Medox inneholder 210 mg konsentrert bærekstrakt, hvorav hele 80 mg er antocyaner. Det er markedets høyeste dose.

Aktiv livsstil og god helse

Even er tidligere mekaniker i SAS, men har de siste 17 årene jobbet som rådgiver innen kompetanse og utdanning, noe han fortsatt gjør og trives veldig godt med. Han har alltid hatt en aktiv livsstil og spilte tidligere fotball, riktignok i de lavere divisjoner. Nå om dagen er han i tillegg til å trene styrketrening glad i å gå turer i skog og mark.

På spørsmål om hvordan Even kom over Medox, svarer han kontant.

– Jeg hadde lest om det i media, men det var egentlig en nå pensjonert kinesiolog som anbefalte meg å prøve det, sier han.

Han kommer til å fortsette med å ta blåbærkapslene fra Medox som et nyttig tillegg til kosten. Han føler seg mer opplagt og mener selv at han har en bedre hukommelse. I tillegg føler han at solbærenes påvirkning på immunsystemet virker positivt på pollenallergien hans.

– Dette er jo blåbær, så det er ikke juks. Jeg kommer til å fortsette å ta Medox til jeg legger på lokket, avslutter Even Seberg med et smil.

Det er viktig med et variert og balansert kosthold, i tillegg til en sunn livsstil.

BESTILL NÅ

 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon