Jeg kommer aldri til å slutte med Medox

Hege Bådsvik (52 år) ble hver eneste høst slått ut av kraftig forkjølelse som gjerne varte i flere uker. Etter at hun begynte bruke Medox er det heldigvis ikke slik lenger.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Den aktive trebarnsmoren har brukt Medox siden 2016 - hver eneste dag gjennom hele året. Tidligere var Hege veldig ofte trøtt og hadde lite energi, og det var da hun besøkte en venninne som anbefalte henne å prøve Medox, at hun bestemte seg for å gi det et forsøk. 

- På den tiden var jeg helt utslitt på ettermiddagene da jeg kom hjem fra jobb. Jeg jobber som lærer, og ble svært lett smittet av elever og kollegaer på jobben. Det føltes som jeg var konstant forkjølet om høsten og vinteren og jeg hadde veldig lite overskudd, men måtte jo bare hangle meg gjennom hverdagen, forteller Hege.

Merket endring 

Nå har Hege energi til å takle en hektisk hverdag og hun er så og si aldri forkjølet lenger. I tillegg til blåbær inneholder kapslene også solbær som med sin høye konsentrasjon av naturlige antioksidanter i form av antocyaner bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

Visste du at solbær kan normalisere immunsystemet ditt?

- I stedet for å være nede for telling i ukesvis går det nå kun et par dager før jeg føler meg i fin form igjen. I utgangspunktet sover jeg nok for lite og burde være mye mer trøtt enn jeg faktisk er, men det virker som at bærene i Medox-kapselen sørger for at jeg får god kvalitetssøvn. Det har også resten av familien merket - mor har mer overskudd og bedre humør rett og slett, sier Hege fornøyd. 

Effekt også på synet

Hege har en sunn og aktiv livsstil. Hun går i fjellet med familiens hund, trener styrketrening og jogger. Med et balansert og riktig kosthold kombinert med Medox, føler hun at kroppen fungerer godt. Hun hadde nok ikke hadde forventet at blåbærene i Medox også bidrar til å bevare øynenes normale funksjon og synsevne.

Fem ting du kanskje ikke visste om synet

- I dag er øynene mine helt friske og fine - litt mot alle odds. Om jeg kan takke Medox for dette vet jeg ikke, men jeg har lest at blåbærene i Medox-kapslene skal være bra for synet, sier Hege. 

Fremsnakker Medox til alle jeg kjenner

Hege er ivrig på å anbefale Medox til familie, venner og kollegaer.  Datteren hennes på 15 år tar kapselen regelmessig, og nå er det broren hennes som står for tur.

- Hverdagslivet er travelt, og da er det alfa og omega å føle seg frisk og energisk - for det er slitsomt å være på jobb når man føler seg forkjølet og syk. Det er også kjedelig å bruke ettermiddagene på å hente seg inn, så jeg synes det er veldig kjekt å ha energi igjen etter endt arbeidsdag. Med Medox har jeg fått overskudd og energi til å takle en travel hverdag, avslutter en sprudlende glad Hege.

Hvordan påvirker blåbær blodkar og blodsirkulasjon?

PRØV SELV - BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon