Gro er en aktiv dame som går mye tur i fjell og mark.

Kan ikke ta pauser fra Medox

Gro Mikaelsen (56 år) er ikke i tvil om at kombinasjonen av ville blåbær og solbær i Medox-kapslene gir henne en god hverdag og mer overskudd.

- Jeg har tatt Medox i mange år. Hver gang jeg tenker at dette er for dyrt eller at jeg ikke trenger å ta det siden jeg ikke har smerter lenger, så angrer jeg. Jeg vet jo at den gode effekten av blåbær og solbær i Medox, kombinert med et variert og sunt kosthold, er med på å holde meg i gang, og det gjør valget veldig enkelt, sier Gro.

Kombinasjonen av nordiske skogsblåbær og solbær gjør at Medox inneholder store mengder antocyaner. Bærene har vist seg å ha flere egenskaper som gjør godt for helsen og kan bidra til å bevare kroppens normale funksjoner.

Hva er antocyaner?

Et supert tilskudd til et sunt kosthold

Gro tar trofast sine Medox-kapsler hver eneste dag. Hun er liten og nett og har funnet en dose som er akkurat passe for henne. Når Gro plages med leddsmerter går det utover
allmenntilstand og humør.

 

Til og med hunden min elsker blåbær. Hun hjelper meg å plukke, er med meg “på jobb” rett og slett, sier Gro.

- Jeg blir sur og i dårlig humør rett og slett, sier hun og ler. - Medox holder også humøret i sjakk kan man kanskje si. Jeg har kuttet ut Medox noen ganger, men dette er ikke lenger et tema siden jeg føler at Medox holder meg frisk og kvikk. Dessuten er jeg aldri borte fra jobb på grunn av forkjølelse når jeg tar Medox regelmessig, sier hun fornøyd.

I tillegg til å være en aktiv dame som går mye tur i fjell og mark, er Gro er en lidenskapelig sanker. Hun elsker høsten med plukking av bær og sopp.

- Selv om jeg plukker mye bær om høsten trenger jeg Medox. Nyplukket blåbær kan ikke en kapsel matche, men man har jo ikke tilgang til ferske bær hele året, og en kapsel tilsvarer hele to never blåbær og solbær, sier Gro entusiastisk.

Hun synes det er vanskelig å få i seg nok antioksidanter med vanlig kosthold. Hun spiser veldig sunt, men det å få tilstrekkelig variasjon i kostholdet synes hun er lettere med Medox.

Bidrar til bedre øyehelse

Gro bruker progressive briller som mange andre på sin alder, og optikeren sier at hun har svært friske øyne hvor både trykk og avleiring ser meget bra ut - men hun vet jo ikke dette kan kobles
direkte til det at hun bruker Medox.

- Uansett så vet jeg at det ikke er aktuelt å slutte med å ta mine daglige doser. Uten Medox får det konsekvenser både for kroppen min, og mitt overskudd og humør. Den investeringen er det
virkelig verdt for å føle at man holder kropp og sinn i god form, avslutter Gro entusiastisk.

Syv gode grunner til å ta Medox

I tillegg er det viktig med et balansert og variert kosthold for en sunn livsstil.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon