Julianne Kvernerud lever et aktivt liv

Med gode gener og Medox holder jeg meg i form

Julianne Kvernerud (85 år) har tatt Medox i en årrekke. Hun er aktiv, frisk og kvikk - og hun elsker bær. Hun tror bestemt at den gode effekten av blåbær og solbær i Medox, kombinert med et variert og sunt kosthold, er med på å holde henne i gang.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

- Jeg har bestemt meg for å ta to kapsler om morgenen nå i den mørke årstiden, og i tillegg til at jeg lever sunt føler jeg at de gode stoffene i blåbær og solbær som finnes i Medox bidrar til å holde meg i form, sier hun. 

Som eldst av ti søsken har hun en mor med gode gener å slekte på. Julianne er vant til å ta i et tak og mener at en aktiv livsstil har gjort at hun i dag nesten føler seg som 38 - ikke 85. 

Bedre hverdagshelse med blåbær

- Jeg har byttet begge hoftene, men det ligger i familien, så det måtte jeg regne med. Utover det er helsen god og det gjelder også synet. Jeg fikk akkurat fornyet førerkortet for tre år til, og det er rett og slett ingenting som feiler meg. Kanskje har det gode synet mitt hatt godt av blåbærene jeg spiser og inntar med Medox? undrer Julianne.

Aktiv hverdag alderen til tross

Julianne er aktiv og bidrar der hun kan. Hun er tante til 23 og grandtante til 43 små og store barn - noe som  gir henne svært mye glede. Hun er også engasjert i lokalmiljøet som støttekontakt for kommunen, og hjelper blant annet eldre som bor på aldershjem. 

- Jeg kjører dem for eksempel ut på tur og det er sikkert like givende for meg som for dem. Det er så fint å bruke energien jeg har til å glede andre. En tur kan være alt fra biltur til spasertur ved sjøen, eller tur til byen - på seniorsenteret eller kafé. Dette gir meg mye samtidig som jeg jo ser at de jeg er støttekontakt for også koser seg veldig. Det er vinn-vinn, sier Julianne entusiastisk.

I god form året rundt

Julianne har lagt merke til at hun så og si aldri er forkjølet. Blant annet bidrar solbær til immunsystemets normale funksjon med sin høye konsentrasjon av naturlige antioksidanter i form av antocyaner.  

Visste du at solbær kan normalisere immunsystemet ditt?

- Jeg er “bank i bordet” nesten aldri forkjølet, og tror kanskje det at solbærene i Medox og effekten på immunsystemet som er årsaken. Et regelmessig inntak av Medox i kombinasjon med min sunne livsstil og varierte kosthold, avslutter Julianne. 

FÅ 30 DAGERS FORBRUK GRATIS - BESTILL I DAG!

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil. 

Les mer om:


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon