Medox er en del av hverdagen min

Da Knut Gunnarsen (70) kom over en Medox-annonse i 2013 etter å slitt med aldersforandringer på synet sitt, tenkte han at «det skader jo ikke å prøve». Nå, snart 10 år senere, ville han aldri vært foruten den gode effekten han føler han får fra de kraftfulle bærkapslene hver dag.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Den tidligere oljeplattformarbeideren lever et innholdsrikt og godt liv sammen med kona i Øygarden kommune. Her bor de i et hus rett ved sjøen på Sotra med havutsikt til hjembyen mellom de syv fjell, Bergen.

‒ Jeg er født i Bergen, men flyttet til Sotra da jeg var 10 år, så jeg vil nok heller kalle meg en stolt sotrastril, ler Knut.

På Sotra har Knut og kona fått tre sønner og to barnebarn, og som pensjonist er han opptatt av de små gledene i hverdagen ‒ som å gå turer, fiske etter krabbe og hummer, svømme og å synge i et kor, hvor han forresten også sitter i styret.

‒ Aktiviteter ved siden jobb har alltid vært en viktig del av livet mitt, spesielt å kunne være i naturen og på havet med båten min, sier Knut.

I tillegg forteller han om en forkjærlighet for katter og at de hatt mange katter i familien opp gjennom årene.

‒ Jomjom er nok den katten jeg kommer til å huske best. Han sto alltid klar ute på hellene utenfor huset og tok meg imot når jeg kom hjem etter noen uker på plattformen, og så ble han med når vi gikk turer. Han kommer jeg nok aldri til å glemme, sier Knut.

Med et såpass aktivt liv med flere fritidsaktiviteter og interesser, står hverdagshelsen høyt på lista for Knut.

Derfor begynte han med Medox

Men så i løpet av 2010 merket han aldersforandringer på synet sitt som han opplevde som begrensende.

‒ Synet er tross alt en sans jeg er avhengig av i alt jeg gjør i hverdagen, så jeg måtte dra på kontroll hvert år for å følge med på utviklingen, sier han.

Litt senere kom Knut tilfeldig over en Medox-annonse i et norsk ukeblad som fortalte om hvordan de blå bærkapslene har sine røtter i et forskningsprosjekt utført i Bergen hvor de i 1998 studerte 5000 ulike substanser fra planteriket.

‒ Det første som fanget oppmerksomheten min var at Medox startet i Bergen, men det som fikk meg til å bli kunde var da jeg leste at Medox er forsket på i mange år. For meg virket det som et troverdig produkt. Jeg tenkte at det skader jo ikke å prøve, sier han.

Her ble det oppdaget et molekyl som skilte seg spesielt ut på helsebringende egenskaper ‒ nemlig en kraftfull antioksidant kalt antocyaner.

‒ Jeg hadde hørt at antioksidanter fra blåbær kunne bidra positivt til et normalt syn. Derfor ble jeg nysgjerrig nok på de blå Medox-kapslene til at jeg bestilte, sier han.

Nyter hver eneste dag

Medox henter sine unike egenskaper fra både viltvoksende blåbær og solbær. Det er antioksidantene fra nordiske skogsblåbær som bidrar til å ivareta normalt syn, og etter Knut startet å ta to kapsler om dagen, ble han faktisk litt overrasket over resultatene.

‒ Som sagt, så hadde jeg hørt om at antioksidantene fra blåbær kan utgjøre en forskjell for synet, men dette så jeg ikke komme, sier Knut.

Etter å ha gått på Medox noen år kombinert med variert kosthold og en aktiv livsstil, forteller Knut om at han nå føler seg mye bedre.

Syv gode grunner til å ta Medox

‒ Det er bedre enn før, og jeg nyter hver eneste dag. Jeg tror at antioksidantene spiller en rolle, og kommer aldri til å kutte min daglige dose Medox. Det er bare et positivt tilskudd i hverdagen, sier han.

Det eneste Knut sier han trenger å kutte nå, er antall ganger han må gå til kontroll på synet..

‒Nå trenger jeg kun å sjekke synet annethvert år i stedet for hvert år fremover, sier han fornøyd.

‒ Nå vet jeg at jeg får i meg nok antioksidanter

Knut trekker også frem at det ligger en trygghet i at han vet at han får i seg det beste fra viltvoksende blåbær og solbær hver dag, året rundt.

Hver kapsel fra Medox er opptil åtte ganger sterkere enn andre tilskudd på markedet og inneholder til sammen to never blåbær og solbær ‒ noe Knut synes er godt å vite.

‒ Det er ikke alltid så enkelt å spise to never bær hver dag, men det betyr ikke at vi ikke kan benytte oss av fordelene likevel. Nå vet jeg jo at hver kapsel gir meg akkurat 80 mg antioksidanter. Jeg tar to kapsler hver dag bare for å være på den sikre siden, mens kona tar én, sier Knut.

Kroppens forsvar mot frie radikaler

Blåbær som inneholder antocyaner er naturlige antioksidanter, som blant mye annet bidrar til å beskytte kroppen mot oksidativt stress. 
 
Oksidativt stress er en indre kjemisk ubalanse som oppstår i kroppen dersom antioksidantene ikke klarer å uskadeliggjøre de frie radikalene som dannes under forbrenningen. 

Dette oksidative stresset kan i verste fall skape negative kjedereaksjoner som kan skade kroppens celler. Noe forenklet kan man altså si at antioksidantene er kroppens forsvar mot frie radikaler. 

Nå nyter han daglig de gode egenskapene fra antioksidantene i blåbærene, lever et aktivt liv ‒ og dessuten kjenner han effekten på musklene sine også. En av de dokumenterte helseegenskapene i solbærene i Medox er nettopp å bidra til musklenes normale funksjon.

‒ Før slet jeg litt med håndgrepet mitt, men nå er jeg sterk i klypa igjen!  Det er en av flere grunner til at jeg anbefaler andre å bli kunde hos Medox. Det er et forskningsbasert naturprodukt og det skader i hvert fall ikke å prøve. Tenk heller så positivt overrasket du kan bli, avslutter han.

BESTILL DITT VELKOMSTTILBUD NÅ - Medox gratis i 30 dager


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon