Elisabeth Andreasson

Medox er en viktig del av helheten

Elisabeth Andreassen starter hver dag med 2 kapsler Medox sammen med frokosten og kjenner seg i toppform. Hun har brukt Medox i snart 3 år og er kjempefornøyd.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

- Det gir meg en god start på dagen og en god følelse i kroppen, sier hun og fortsetter: - Jeg tar Medox som en ekstra forsterkning i hverdagen og for meg fungerer det veldig bra.

Hverdagsmosjon er kjempeviktig
I en hektisk hverdag er Elisabeth veldig opptatt av å ta vare på seg selv. Hun trener med personlig trener 2 ganger i uken, men ønsker samtidig å inspirere til at det ikke trenger å være så avansert.

- For å ha det bra er hverdagsaktivitet veldig viktig, sier hun. Det kan være noe så enkelt som å gå en tur og kjenne naturen rundt seg. Puste inn den friske luften. - Ta på et par med gode sko og gå ut av døren. Så enkelt, oppfordrer hun.

Tenker mer og mer på kostholdet
Selv om Elisabeth har passert 60 år har hun ingen planer om å senke tempoet. Snarere tvert imot. Hun er vel så aktiv som før.

- Bare fordi man har fylt 60 betyr det ikke at man trenger å slappe av og roe ned, mener hun.

Det er likevel noe som har endret seg – hun tenker mer på kostholdet og hun ser på Medox som et nyttig og bra komplement til et sunt kosthold.

- De siste årene har det blitt mye mer grønnsaker, og jeg har redusert kraftig på inntaket av sukker. Jeg drikker heller ikke juice lenger. Frukt, grønnsaker og bær blir det i stedet mye mer av. Og der er Medox perfekt, fordi da vet jeg at de to kapslene jeg tar hver dag gir meg det beste fra solbær og blåbær og solbær. Og det er jo så enkelt!

Hun stikker ikke under en stol at det har dukket opp noen alderstegn, men det er ikke noe som tynger henne. Hun vil i stedet gjøre det hun kan for å påvirke helsen: Spise bra, være aktiv og komplettere kostholdet med Medox.

Plukket blåbær med besteforeldrene
Elisabeth Andreasson Hver Medox-kapsel tilsvarer 2 gode never bær. Elisabeth har siden hun var barn hatt et godt forhold til blåbær.

- Jeg plukket mye blåbær med mormor og morfar når jeg var liten. Nå har jeg dessverre ikke like mye tid til det, derfor er Medox så bra for meg, sier hun.

Hun forteller videre at hun kjenner at bærene i Medox bidrar til at immunsystemet fungerer som det skal, noe som er spesielt viktig i hennes aktive hverdag.

- Jeg kjenner meg i toppform og kommer til å fortsette å ta Medox. Det fungerer veldig bra, avslutter hun.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon