TURGLAD: Britt Skjærvø har brukt Medox i seks år. Hun lever et aktivt liv og elsker å være på tur – her fotografert på Selvær utenfor Træna. (Foto: privat)

– Merker at hun har fått et normalisert syn

Medox-kunde Britt Skjærvø er glad i antocyanrike bær, som kan ivareta normal synsevne, men spiser dem sjeldent. Da er Medox er godt alternativ, mener hun.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Britt Skjærvø (78) bor i Bergen, og er en pensjonert spesialpedagog med forkjærlighet for naturopplevelser og kulturliv. Hun stortrives på tur med familie og venner, og det var på en hyttetur sommeren 2014 hun fikk tips om Medox av en god venninne og hennes mann.

– De hadde brukt Medox i flere år og var kjempefornøyde. Da tenkte jeg at dette var noe jeg måtte prøve, forteller Britt.

Synet normaliserte seg

I starten kjøpte hun Medox på apotek, og ble raskt oppmerksom på endringer i synet.

– At synsskarpheten normaliserte seg slo meg som den store forskjellen til å begynne med. Jeg blir heller ikke så fort sliten i øynene som tidligere, forteller Britt.   

Antocyanrike blåbær – altså nordiske skogsblåbær – kan bidra til å ivareta normal synsevne. Det er nettopp  slike bær Medox-kapslene er laget av. 

I tillegg kan nordiske skogsblåbær bidra til blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon. Normal blodsirkulasjon er blant annet viktig for at tilstrekkelig næring når cellene våre, samtidig som avfallsstoffer fraktes bort.

Hvordan påvirker blåbær blodkar og blodsirkulasjon?

VIL DU PRØVE MEDOX? BESTILL MEDOX I DAG!

Spiser ikke nok bær 

Britt tar to Medox-kapsler per dag, og gir gjerne bort noen esker til yngstesønnen på 50 i ny og ne. Hun synes det er fint å kunne supplere med Medox, da det blir lite bærspising i familien ellers.

– Det er jo viktig å få i seg mørke bær, men det blir bare en sjelden gang til dessert. Før i tiden brukte vi jo å dra på bærtur med ungene, men det gjør man liksom ikke lenger. Det går mest i sopp dersom jeg plukker noe selv, sier hun.

Ved å ta Medox jevnlig får Britt dessuten i seg antocyanrike solbær, som kan bidra til immunsystemets normale funksjon.

Syv gode grunner til å ta Medox

– Jeg har vært i god form etter at jeg begynte med Medox, og jeg er veldig fornøyd med det, forteller hun. 

Pakker Medox på tur i havgapet

78-åringen er ellers opptatt av å ha  et normalt kosthold, og hun holder seg aktiv ved å reise og gå mye på tur. Annet hvert år tilbringer Britt fire uker på øya Selvær utenfor Træna i Nordland.

– Lenger ut i havgapet kommer du nesten ikke, sier hun fornøyd. 

Med på reisen har hun Medox, som har blitt en turkamerat for livet.

– Ut på tur og spis Medox, så går det bra! sier Britt og ler.

Om Medox er noe for deg, bør ikke være et tvilsspørsmål, mener 78-åringen.

– Det er jo et naturprodukt og utgjør ingen skade, så det er bare å prøve. Og så er det veldig fint å gi i gave. Ja, jeg har veldig tro på Medox, understreker hun.

GJØR SOM BRITT – BESTILL MEDOX I DAG!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.


*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Intervjuobjektets uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon