KUNDER FOR LIVET: – Medox har hatt en svært positiv innvirkning på dagliglivet vårt, forteller Bjørn og Tone Ulvøy fra Sandnes.

Møt Medox’ mest lojale kunder

Ekteparet Bjørn og Tone Ulvøy har vært Medox-entusiaster med fast abonnement i 16 år, og de har ingen planer om å endre på det.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

– Medox må vi ha. Vi er utrolig fornøyde med produktet, sier Bjørn Ulvøy (70).

Han og kona Tone Fosse Ulvøy (66) har vært faste brukere av kosttilskuddet siden februar 2004, samme år som abonnementsordningen ble innført. Med det er ekteparet de lengst registrerte abonnentene som fremdeles er aktive i Medox’ systemer.

Ble kvitt forkjølelsene

Tone er diabetiker, og det var gjennom et foredrag i regi av diabetikerforbundet at ekteparet først fikk vite om Medox. Deretter la Bjørn inn en bestilling, og det har de lojale brukerne aldri angret på siden.

– Vi gikk inn med en innstilling om at vi prøver og ser.  Det første vi merket var at immunsystemet vårt normaliserte seg, forteller Bjørn mens Tone nikker samtykkende.*

Bedre hverdagshelse med blåbær

Se video av Bjørn nedenfor (artikkelen fortsetter etter filmen):

 


– Alt i alt synes jeg disse bærene har hatt en veldig stor innvirkning og god effekt på dagliglivet vårt, fastslår Bjørn.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

GJØR SOM TONE OG BJØRN – PRØV MEDOX I DAG

Alltid i aktivitet

Ekteparet holder til i et trivelig boligområde ti minutter unna Sandnes sentrum. Her har de bodd i 35 år og levd et aktivt småbarnsliv med tre sønner, flere hunder og en mengde oppussingsprosjekter både hjemme og på hytta. I tillegg har de gjort respektive karrierer innen elektrikerfaget og sykepleien. I dag er sønnene voksne og ekteparet har blitt pensjonister. Men hverdagen er ikke roligere av den grunn.

– Tvert imot! Jeg synes vi er travlere enn før, men det er bare helt fantastisk, sier Bjørn.

– Medox skal vi aldri slutte med

De er begge opptatt av å få det meste ut av dagen. Derfor står de opp rundt klokken syv hver morgen og gjør litt lett gymnastikk etterfulgt av en formiddagstur.

– Jeg tror det er viktig å ikke sette seg til rette foran TV-en på dagtid, hos oss går det stort sett i radio mens vi pusler med andre ting, understreker Tone.

Visste du at solbær kan normalisere immunsystemet ditt?

Hageentusiaster av rang

Utenfor er en frodig og veldandert hage et bevis på at de to elsker å ha noe å stelle med. Hvert bed og område er navngitt og nærmere 200 rhododendron er plassert rundt omkring på tomta.

– Jeg må jo si jeg er heldig. Hvis det er noe jeg ønsker meg i hagen lager Bjørn det til meg, forteller Tone og peker på et massivt steinbed og flere bueganger i metall.

Etter at den siste hunden døde i fjor, har de også begynt å interessere seg mer for fuglelivet i hagen.

– Noen må vi jo mate, humrer Bjørn og finner fram noen meiseboller han plasserer i et hasseltre.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Nyter livet i naturen

På spørsmål om hva et godt liv innebærer tenker de seg nøye om.

– Et godt liv er når kona er god og blid, sier Bjørn og titter skøyeraktig på Tone.

– Ellers er det viktig å tilbringe mye tid i naturen, enten det er på en fjelltopp eller på jærstrendene, som ikke er så langt unna her vi bor. Vi setter veldig stor pris på de forskjellige årstidene og det å nyte en kopp kaffe i hagen om våren med all blomstringen, for så å se fargene skifte om høsten, til vi deretter kan gå tur på ski, sier han.

Ivaretar helsen med mørke bær

Ekteparet er overbevist om at de antocyanrike solbærene og blåbærene i Medox bidrar til at de kan opprettholde en aktiv livsstil. Det kan være vanskelig å få i seg tilstrekkelig med friske bær gjennom vanlig kost, og de understreker at Medox gjør det enkelt å få i seg det beste fra disse bærene. I tillegg ser de på kosttilskuddet som en verdifull investering.

Ikke glem 5 om dagen!

– Vi sluttet å røyke for over 25 år siden, men da vi fortsatt røykte tenkte vi ikke på hvor dyr den uvanen faktisk var. Prisen for Medox blir som peanøtter i forhold og er en fantastisk mye bedre investering i egen helse, påpeker Bjørn, som understreker at han og kona er blitt kunder for livet.

– Medox må vi ha. Vi er utrolig fornøyde med produktet

– Ja, Medox skal vi aldri slutte med, istemmer Tone, som forteller at kosttilskuddet er blitt en fast følgesvenn hvor enn de tar veien, enten det er på hyttetur eller sydenferie.

– Selvfølgelig kan vi aldri være helt sikre på at Medox skal ha all ære for at vi rett og slett har god helse, men om tro og positiv innstilling utgjør én del og bærkapslene resten, så er vi kjempefornøyde med det, sier Bjørn.

Ekteparet er ikke alene om dette. Titusenvis av helsebevisste nordmenn tar Medox hver dag, og en markedsundersøkelse viser at hele 3 av 4 kunder gir oss terningkast 5 eller bedre. 

TITUSENER AV NORDMENN IVARETAR HVERDAGSHELSEN MED MØRKE BÆR – BESTILL MEDOX HER

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Kundenes uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon