Nytt år - enkle rutiner for en bedre helse

Mange setter seg store nyttårsforsetter år etter år, som ofte blir utfordrende å oppfylle. Hva med å finne noen enkle rutiner du kan følge i hverdagen? Et bedre kosthold og litt mer aktivitet er en god start.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Det har snart gått to år siden verden ble snudd opp ned, og hverdagens rutiner er forandret for mange. Mange holder seg mer inne og sitter mye i ro, så her er noen små tips til rutiner som er enkle å innføre.

Litt sunnere kosthold

Mer tid inne har resultert i mer matlaging, så hvorfor ikke gå den sunne veien? Et variert og godt kosthold kan inneholde så mangt, og noen få huskeregler er fint å forholde seg til. Velg fisk, grønnsaker og bær, fremfor rødt kjøtt og mettet fett, men start gjerne med små steg - vi vet at det kan være krevende med en helomvending i kostholdet. Prøv også å kutte ned på salt- og alkoholinntaket, fordi dette kan ha flere fordeler for kroppen din. Og du - gi kroppen din litt ekstra hjelp gjennom et høykonsentrert helseprodukt som inneholder blåbær og solbær - nemlig Medox.

30 minutters aktivitet hver dag

Visste du at det er mye trening du kan gjøre hjemme i din egen stue? Det første steget til en god treningsrutine er å finne hvilken form for trening du trives best med. Har du en treningsmatte og noen bøker, kan dette enkelt bli en lett styrkeøkt. Gjør øvelser som er godt for nakke, rygg, armer og ben - husk å strekke ut på slutten. Vil du bevege hele kroppen og få frisk luft samtidig, kan en tur være tingen. Start rolig og øk tempoet når du føler for det. Kan du ta praten med kollegaen mens du er ute og går? I så fall får du både luft, mosjon og møte på en gang. Bruk gjerne en halvtime ute mens det er dagslys for er det noe kropp og sinn trenger i denne årstiden, så er det sol og lys. 

Les mer om enkel og effektiv hjemmetrening her!

PRØV MEDOX I DAG!

Sett av kvalitetstid til deg selv

Den lange mørketiden kan gå hardt inn på humøret, og heldigvis går vi nå mot lysere tider. Selv om det er lysere, kan det være fint å fylle de med en hobby som gjør deg glad. Les en god bok, se en film, strikk eller lag en ny rett, og prøv å gjøre en koselig aktivitet hver dag for det skal ikke så mye til før humøret stiger. 

Og kvalitetstid med de du er glad i

Personlig nærhet har blitt et savn, og mange søker derfor etter alternative måter å kunne se sine nærmeste på. Zoom, Teams og andre teknologiske kommunikasjonskanaler blir hyppig brukt, men husk at det fortsatt lov å gå en tur med andre - bare pass på å holde god avstand. Ta vennetreffet ute over et bål, eller få alle i husstanden ned rundt middagsbordet samtidig, uten teknologi til stede. Det kan det bli mange fine stunder av.

Husk Medox hver dag

I Medox-kapselen finner du viltvoksende blåbær og solbær, som bidrar til å holde flere av kroppens organsystemer i en normal funksjon. Et tips er å sette Medox-esken ved tannbørsten din, dette kan gjøre det lettere huske at du bør ta 1-2  kapsler hver dag - en til morgenpussen, og en til kveldspussen. Har du andre ting i hjemmet som brukes daglig som gir en lettere påminnelse? Sett Medox-esken ved fjernkontrollen, på nattbordet eller ved kaffetrakteren.

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Blåbær bidrar til:


   Å beskytte cellene mot oksidativt stress

   Øynenes normale funksjon og synsevne

   Blodkarenes normale funksjon

   Normal blodsirkulasjon

   Å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:


   Immunsystemets normale funksjon

   Musklenes normale funksjon

BESTILL HER!

Slik kan du opprettholde et normalt immunsystemet i vinter.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon