– Jeg har tro på Medox

En sunn og aktiv livsstil kombinert med et lyst syn på livet er noe av det som gjør at Odd Bergh (84) fortsatt føler seg mange år yngre.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Odd er opprinnelig fra Trøndelag, men har i mange år vært bosatt i Tønsberg. Han kan skilte med en imponerende og suksessfull idrettskarriere, både som utøver og som trener. 

Jeg håper jeg kan gjøre rede for meg i mange år til

Med hele seks individuelle NM-gull i lomma er Odd en av sin tids største norske friidrettsutøvere, og i 1964 fikk han kongepokalen og tok norgesrekorden i tresteg. Og alt sammen ved siden av en vanlig fulltidsjobb! 

– Jeg er gal etter idrett, sier han. 

Og det er det ingen tvil om. For i tillegg til å ha vært sjef for friidrettslandslaget, har han også hatt plass i styret i Norges Friidrettsforbund. Selv om han i dag er langt forbi pensjonsalderen brenner han så mye for ungdom og idrett at han fremdeles ikke har gitt seg. 

– Jeg elsker å jobbe med ungdom, og jobber også i dag med et fantastisk friidrettstalent, sier han. 

Odd vet hva han snakker om. Han er nemlig vant til å finne idrettstalenter i verdensklasse, og var en av dem som blant andre fikk Ingrid Kristiansen til å satse på friidretten. 

– Heldig som får holde på som jeg gjør

84-åringen holder seg aktiv med løping, og styrketrening, og er utvilsomt sprekere enn mange andre, både jevnaldrende og yngre.

– Jeg tilhører nok ikke den typiske generasjonen, og er fortsatt i god form. Jeg er heldig som får holde på som jeg gjør i en alder av 84 år, og håper jeg kan gjøre rede for meg i mange år til, sier han og ler.

Latteren er aldri langt unna når Odd forteller om seg selv, og han har utvilsomt et smittende godt humør. Selv om den friske og aktive livsstilen nok er hovedgrunnen til at han føler seg flere titalls år yngre enn han er, så er han ikke i tvil om at Medox også har spilt en viktig rolle for helsa.

Positiv effekt

Odd hadde hørt om blåbærkapslene tidligere, men ble gjort ekstra oppmerksom på det av en bekjent som selv hadde opplevd en positiv effekt. Og siden 2011 har Odd fått Medox fast i postkassen. 

– Du som er så aktiv burde begynne med Medox, sa han. Jeg brukte bare litt i begynnelsen, men i dag tar jeg to-tre kapsler om dagen, sier han.

Men også Odd har hatt uflaks. Belastninger etter idretten har blant annet ført til en ryggoperasjon, og etter en annen operasjon for mange år siden ville han styrke immunsystemet. Han ser ikke bort fra at Medox har bidratt til nettopp det.

– Jeg har tro på Medox. Jeg tar også tran av og til, sier han og forteller om i gamle dager da moren hans kokte egen tran. 

– Det var ikke akkurat godt, men det var bare å gape og svelge, sier han og ler. 

Gir Medox til barnebarna

Selv om Odd både er sunn og aktiv, så vet han også å leve livet med god mat og det som hører til, men i fornuftige mengder. Han har alltid spist godt med fisk og visste før han begynte med Medox at blåbær er godt for kroppen.  

I tillegg til en stor venneflokk og et rikt sosialt liv har han hele syv barnebarn som han har et tett forhold til. To av dem har, i likhet med han selv, en nær tilknytning til idretten. 

Når jeg fortsatt kan holde på som en 20-åring, tror jeg Medox er viktig

– Man kan kanskje si at eplet ikke faller så langt fra stammen, smiler han. 

Han sørger også for at de tar Medox, og gir dem ny forsyning når de trenger det. Odd anbefaler Medox til andre stadig vekk, og er helt sikker på at det ikke bare er den aktive livsstilen, men også blåbærkapslene som er med på å holde helsen ved like.

– Når jeg fortsatt kan holde på som en 20-åring, så tror jeg Medox er viktig for å holde på helsa. Jeg har helt sikkert gode gener også, men det er nok ikke bare derfor, avslutter han. 

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

JA TAKK, JEG VIL GJERNE PRØVE MEDOX GRATIS I 30 DAGER


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon