FORNØYD VINNER: Randi Knapstad fra Rogaland får tilsendt Medox gratis de neste 20 årene.

Randi vant 20 år med Medox: – En ekstra trygghet i hverdagen

I forbindelse med Medox’ 20-årsjubileum arrangerte vi en Facebook-konkurranse for våre kunder. Randi Knapstad stakk av med seieren etter å ha delt hvorfor nettopp hun velger Medox.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

– Det er helt utrolig, nesten litt uvirkelig. At det er mulig å vinne en konkurranse som dette basert på en liten, men veldig ærlig tilbakemelding er utrolig kjekt, forteller Randi Knapstad (52).

Hun er én av mange engasjerte kunder som deltok i Facebook-konkurransen «Hvorfor velger du Medox?» – hvor premien var hele 20 års gratis forbruk av helseproduktet med rene antocyaner fra solbær og viltvoksende skogsblåbær.

Randi skrev inn og vant med følgende innlegg:

«Jeg har brukt Medox i nærmere 10 år og er aldri syk - bank i bordet :) Tør aldri å slutte med disse blåbærkapslene for jeg har min lit til at det er disse som holder meg frisk. Gratulerer med 20 års jubileum - måtte dere stå på videre like lenge!»*

GJØR SOM RANDI – VELG MEDOX

– Tør ikke slutte

Randi holder til i Tananger i Rogaland og har vært trofast bruker av Medox siden 2007. Hun ble introdusert for kosttilskuddet da ektemannen fikk tilbud om å prøve det gjennom sin arbeidsgiver.

– Da leste jeg meg litt opp på hva antocyanrike bær som solbær faktisk kan hjelpe mot. At det skulle være bra for musklenes normale funksjon fanget min interesse, og jeg følte ikke at jeg hadde noe å tape på å prøve det, forteller hun.

Hva er antocyaner?

Etter å ha tatt to Medox-kapsler hver dag de siste 13 årene er Randi ved god helse og opplever ingen plager.

– Jeg er kjempefornøyd! Jeg er i skikkelig god form og helt overbevist om at det er bærene i Medox som holder musklene mine i gang, sier hun.

– Verdt hver krone

I tillegg til eget bruk er Randi også snar til å dele noen kapsler med mannen og deres to døtre, som begge er i 20-årene.

– Vi har bare gode erfaringer med Medox hjemme hos oss, forteller hun.

Foruten den nærmeste familien har hun også anbefalt produktet til både svigerinnen og svigermor, som nå har vært faste Medox-kunder i flere år.

Syv gode grunner for å ta Medox

– De er begge veldig fornøyde, og svigermor har aldri følt seg bedre, forklarer Randi.

Basert på egne erfaringer vil Randi i tillegg absolutt anbefale Medox til personer som ønsker å opprettholde normal muskelfunksjon og et normalt immunsystem, da antocyanrike solbær kan bidra til dette.

Immunsystemet - kroppens viktigste forsvar!

– Så får det selvfølgelig være opp til den enkelte hva man ønsker å gjøre for sin egen helse, men for meg har Medox vært verdt hver krone, understreker hun.

En viktig del av hverdagsrutinen

Når Randi ikke er på jobb som administrasjonssekretær i firmaet Nordic Crane Vest, liker hun å holde seg i form ved å gå turer. Hun er også glad i å pusle med prosjekter hjemme og i hagen, og på hytta i Lyngdal. Og Medox er med hele veien.

– Produktet følger meg hver dag og er blitt en del av min faste rutine, enten jeg er på reise eller på hytta. Jeg tør som sagt ikke la vær, da Medox utgjør en enorm trygghet for meg i hverdagen.

Opptatt av hverdagshelse? Dette er gaven alle har bruk for

– Dessuten er det en ekstra trygghet knyttet til at produktet produseres lokalt. Det kan være vanskelig å orientere seg rundt kvalitet og virkning når det gjelder utenlandske produkter, men det er ikke tilfellet med Medox, legger hun til.

FÅ DET BESTE FRA SOLBÆR OG SKOGSBLÅBÆR – BESTILL MEDOX HER!

Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

*NB! Juridiske begrensninger i markedsføring av kosttilskudd pålegger oss å fjerne påstander om medisinske helseeffekter. Kundens uttalelser kan derfor ha blitt noe omskrevet.


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon