Reidun (76) erstattet Medox med blåbær

Reidun Kvie sluttet med Medox fordi hun heller ville spise av de hele 16 kilo blåbærene hun hadde plukket med seg hjem fra skogen.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Den aktive og reiseglade damen begynte med Medox for syv år siden, fordi blåbærene og solbærene i Medox har flere dokumenterte helseegenskaper.

76-åringen ble overrasket over resultatet da hun byttet ut Medox med blåbær.

Spiste masse blåbær hver dag

Det var i 2016, da blåbærsesongen var på topp – og hun plukket med seg hele 16 kilo blåbær fra skogen! Med så mye friske, ville blåbær tilgjengelig hjemme, tenkte hun at det kanskje ikke var nødvendig med Medox. Hun valgte i stedet å spise masse blåbær hver dag.

– Da tok det altså ikke mer enn 14 dager før jeg begynte å bli uggen i kroppen og følte at jeg brygget på noe, forteller 76-åringen, som begynte med Medox igjen.

Medox består av antocyaner, fra ville blåbær og solbær. Blåbærene bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, øynenes normale funksjon og synsevne, blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon og et balansert kolesterol. Solbærene bidrar til immunsystemets normale funksjon, i tillegg til å bidra til musklenes normale funksjon.

– Jeg har anbefalt Medox så lenge jeg har gått på det selv, sier Reidun.

Sunn og aktiv livsstil

Reidun bor i Stavanger med mannen sin, og har to godt voksne barn – en kunstnersønn og en legedatter. Med hele syv barnebarn har hun mye å henge fingrene i, og derfor ser hun også viktigheten av å holde seg frisk og aktiv.

Reidun er en aktiv dame med mange interesser. Hun trener blant annet styrke og svømming på helsestudio, går mye tur og kjøpte seg nylig en el-sykkel. Hun er i tillegg glad i å lese, og hun strikker mye – interesser som nok er gode å ha når de drar til hytta ved sjøen hver helg.

Jeg kommer til å ta Medox resten av livet.

Den spreke 76-åringen bor en halv mil utenfor Stavanger sentrum, og når hun først skal til sentrum – ja, da velger hun å gå frem og tilbake. Sammen med ektemannen har hun sett store deler av verden – og mange spennende steder ikke alle får muligheten til å oppleve.

– Vi har blant annet vært i Afrika, Kina, Thailand og Arktis, forteller hun.

Medox er alltid med i kofferten.

Og nettopp fordi Reidun kombinerer en sunn og aktiv livsstil med Medox holder hun seg frisk og rask for å holde det høye aktivitetsnivået.

– Jeg kommer til å ta Medox resten av livet.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

GJØR SOM REIDUN - PRØV MEDOX DU OGSÅ! 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon