Slik holder Leif seg i god form

Ifølge Folkehelseinstituttet øker blodtrykket med alderen i de fleste samfunn. Leif Ims (83), som også hadde høyt blodtrykk i familien, bestemte seg tidlig for å ta grep og forebygge.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Høyt blodtrykk er en tilstand som kan gi flere helseutfordringer. Det kan derfor være lurt å forebygge der du kan. Mye kan gjøres med et godt kosthold og en aktiv livsstil, men visste du at blåbær har spesielle egenskaper som kan hjelpe?

Leif Ims (83) er tidligere gårdbruker fra Ims. Han oppdaget blåbærtilskuddet Medox allerede for syv år siden, da han nettopp hadde pensjonert seg.

Virkningsfulle antocyaner fra blåbær og solbær

– Det jeg merket meg med Medox, var at blåbær kunne ha gunstig virkning på blodkarene og blodsirkulasjonen. I min familie har det vært mye høyt blodtrykk, så jeg tenkte at dette kunne være noe for meg, forteller han. 

83-åringen har tatt Medox forebyggende i syv år. 

Medox inneholder antocyaner fra skallet på viltvoksende blåbær og solbær. Disse antocyanene kan ha en rekke gunstige helseeffekter. I tillegg til å bidra til blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon, bidrar blåbær også til øynenes normale funksjon og synsevne. Mens solbær bidrar til musklenes- og immunsystemets normale funksjon.

En aktiv livsstil

Leif bor fortsatt på gården han drev tidligere, men har flyttet over i et annet hus. Datteren har tatt over driften, og bor nå i hovedhuset med sin familie. Tilsammen har Leif syv barnebarn, hvilket han setter stor pris på. 

– Alle bor i nærheten og jeg ser dem ofte. Jeg kjører til og fra fritidsaktiviteter og hjelper til i hverdagen. Det er veldig meningfylt å kunne hjelpe til, sier han. 

Det er ikke bare barnebarna som holder seg i aktivitet. Leif trimmer mye selv. Han har et eget treningsrom med vekter og apparater.

Jeg prøver så godt jeg kan å holde meg i god form

Når været tillater det, går han turer i skog og mark i nærområdene, hugger ved sammen med broren, eller pleier den store fjellhagen.

– Det er en ganske stor naturtomt. Jeg har ikke plen, men berg, fjell og en mengde med blomster, busker og trær. Der dyrker jeg jordbær, epler, moreller og plommer, og høster, sylter og safter selv, sier Leif, og innrømmer at han er godt kjent i nærmiljøet for sine grønne fingre.  

– Jeg prøver så godt jeg kan å holde meg i god form, forteller han. 

Leif er også opptatt av å spise sunt. 

– Jeg ble enkemann for åtte år siden, så nå har jeg min egen husholdning og lager fortsatt skikkelig mat hver dag. Jeg drikker 1 liter melk og spiser 1 - 2 egg hver dag, spiser mye fisk og frukt, og har generelt et sunt kosthold, sier han. 

– Jeg er heldig som fortsatt har en god helse, og jeg kommer ikke til å slutte med blåbærkapslene til Medox, sier Leif med et smil.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

GJØR SOM LEIF - PRØV MEDOX DU OGSÅ! 


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon