Slik holder skiskytter Kristina Bergmann formen ved like

Som skiskytter på høyt nivå er Kristina (23) helt avhengig av å holde formen ved like for å unngå at skisesongen skal bli ødelagt. Derfor tyr hun blant annet til sterke antocyaner fra blåbær og solbær.

Velkomsttilbud:

50% på 3 esker Medox!

Bestill nå

Et normalt immunsystem er ekstra viktig når man som toppidrettsutøver er ute og trener i all slags vær, året rundt. Og kanskje ekstra viktig om vinteren, som tross alt er den viktigste tiden på året når man driver med skiskyting.

Jeg har ikke råd til så mange treningsfrie dager

For å opprettholde den gode formen er det viktig å holde seg både varm og tørr, og ikke minst få nok hvile mellom øktene. I tillegg sørger Kristina for å innta antocyaner i form av Medox. Hver kapsel inneholder høye verdier av antocyaner som finnes i fargestoffet på viltvoksende blåbær og solbær.

– Jeg har ikke råd til så mange treningsfrie dager, så jeg tar Medox for å opprettholde immunsystemet og for å holde formen stabil, forteller hun. 

Nesten født med ski på beina

Kristina Bergmann er fra Drangedal i Telemark, men går til daglig på skigymnaset i Sirdal. Hun brenner virkelig for skiinteressen, som startet allerede i barnehagen. Etter hvert som årene gikk ville hun prøve noe nytt og utfordre seg selv – og løsningen lå i skiskyting.  

– Jeg startet med skiskyting så fort jeg var gammel nok, rundt 8-årsalderen. Og jeg holder på ennå, sier hun med et smil. 

Hun forteller at det beste med sporten er kombinasjonen av ski og skyting, og det gjelder å levere på begge arenaer for å prestere optimalt. Det er ikke tvil om at Kristina har funnet det som er riktig for henne. 

– Naturligvis kommer økt motivasjon som følge av progresjon og resultater, men som utøver jeg en utøver drevet av ren interesse, velvære og trivsel. Jeg nyter virkelig alt idretten har å by på, sier hun.

Har tatt Medox i flere år

Medox har nå vært en del av hennes faste, daglige rutine i to-tre år, og hun har ingen planer om å slutte med blåbærkapslene. Kristina har til og med gitt kapsler til venner som har følt at formen har vært dalende. 

– Er du som meg avhengig av å holde formen ved like, så anbefaler jeg Medox, sier hun med et smil.

Antocyanene fra blåbær i Medox kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress, blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon. Mens antocyanene fra solbær bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon.

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

GJØR SOM KRISTINA - BESTILL MEDOX DU OGSÅ! NÅ FÅR DU 3 ESKER MED 50% AVSLAG


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon