Eldre par gleder seg over uteaktivitet

Slik opprettholdes et normalt immunsystem gjennom vinteren

Med mer enn 20 års erfaring har vi opparbeidet solid kompetanse for å videreføre mest mulig antocyaner fra blåbær og solbær til kapselen fra Medox. Målet er å bidra til at våre kunder får et best mulig normalt immunsystem.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

Immunsystemet er et avansert og smart system som beskytter kroppen, men det kan trenge litt ekstra hjelp innimellom og spesielt om vinteren. Undersøkelser viser at solbærene i Medox bidrar til å opprettholde immunsystemets og musklenes normale funksjon. Solbær er, i likhet med viltvoksende blåbær, noe av det sunneste naturen har å by på og derfor er det et smart tilskudd til et godt kosthold.

Sunnere hverdag med solbær

1 neve blåbær og 1 neve solbær i én kapsel.

Beskytter cellene mot stress

Å få i seg tilstrekkelig mengde av både nordiske skogsblåbær og solbær er viktig av flere grunner. Antocyanrike blåbær er først og fremst med på å beskytte cellene våre mot oksidativt stress - et begrep som betyr at avfallsstoffer hoper seg opp når kroppen forbrenner næring og oksygen. Det er en av grunnene til at våre unge skitalenter bruker Medox.  

Unge toppidrettsutøvere satser med Medox

Tone Langmoen

Jeg føler meg altså så utrolig frisk og sprek. Solbærene i Medox har bidratt til en normalisering av immunsystemet mitt, sier Tone Langmoen. 

FÅ 30 DAGERS GRATIS FORBRUK - BESTILL HER!

Fortsett med de gode vanene

God hygiene er kanskje noe av det viktigste du gjør og det er vi blitt godt vant med i den siste tiden, men i tillegg er det viktig å være aktiv og spise sunt og variert. Rikelig med frukt og grønt er den enkleste måten for at du skal få i deg vitaminer, mineraler og antioksidanter, og i tillegg vil antioksidantene fra solbær som du finner i Medox-kapslene være med på å opprettholde et balansert og normalt immunsystem. 

Det er viktig med et balansert og variert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Les mer om:


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon