Tor Harald mistet nesten førerkortet

For bilinteresserte Tor Harald Hansen (78) var skuffelsen stor da han nesten mistet førerkortet etter en synstest. Heldigvis endte det med at han fikk beholde førerkortet.

Velkomsttilbud:

30 dagers gratis forbruk*

Bestill nå

*Du betaler kun kr 79 i porto og administrasjon

For mange er bilen det viktigste fremkomstmiddelet man har, og kanskje spesielt for eldre. Bilen sørger for at man kommer seg rundt for å gjøre det man skal i hverdagen, og uten mulighet til å kjøre bil ville gjøremålene tatt flere timer ekstra. 

Noen ganger er det slik at eldre kjører bil på overtid, mens andre ganger hender det at eldre mister førerkortet uten at de selv mener det foreligger en gyldig grunn. 

Tok synstest - mistet nesten førerkortet

For en tid tilbake holdt Tor Harald Hansen på å miste førerkortet etter en synstest som viste at han ikke lenger hadde like godt syn. Dette var han imidlertid ikke enig i.  

– Jeg protesterte selvfølgelig, og ble fulgt opp senere. Det viste seg deretter at det var en feilmåling, og at synet i tillegg hadde stabilisert seg, forteller han. 

Det endte heldigvis med at han fikk beholde førerkortet. Før pleide han å våkne om morgenen med litt tåkete syn, men også det har endret seg. 

– Nå våkner jeg hver dag med klart syn, og det er ikke noe som hindrer meg. Jeg bruker kun briller når jeg leser og trenger ikke briller for å kjøre bil, forteller han.  

Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne

Går det an å bremse prosessen som fører til synstap som følge av aldring? I tillegg til et sunt kosthold, kan blåbær bidra til en normal øyehelse. 

Bilinteresserte Tor Harald sverger til Medox, en kapsel som inneholder to gode never blåbær og solbær:

– Medox må jeg bare ha, sier han.

Tor Harald begynte med én kapsel om dagen, men økte raskt til to. 

Jeg er så fornøyd med Medox. 

Har blitt lettere å drive med hobbyen

At Tor Harald er glad for at han fikk beholde førerkortet, er ikke så rart. Ikke bare er bilen et viktig fremkomstmiddel, men han har i alle år jobbet med bil, og har blant annet kjørt utallige bilrace. De siste årene har det derimot blitt en kjær hobby.

– Nå er det gamle biler jeg skrur på. 

Men det var også en tid da det var problematisk å jobbe på veteranbilene. Fingrene pleide å låse seg, særlig hvis været var kaldt. 

– Når tommel og pekefingre låste seg, var det ikke enkelt å holde i skiftenøkkel eller skrujern. Men nå går det an å bevege fingrene både når det er kaldt og varmt, det gjør alt mye lettere, sier han. 

Tor Harald mener Medox har bidratt til dette. Medox inneholder solbær, som bidrar til musklenes normale funksjon. Solbærene bidrar også til immunsystemets normale funksjon.

– Jeg blir sjelden forkjølet og leddene plager meg ikke lenger. Jeg føler meg mye bedre, raskere og har lettere for å komme i gang med ting. Det er spesielt viktig nå som jeg er pensjonist, forteller Tor Harald. 

– Fornøyd med Medox

Den spreke 78-åringen er opptatt av å spise sunt, og spiser mye fisk, som han også fisker selv. Han er med på det aller meste, og holder seg aktiv med familien og hobbyene han dyrker. 

Tor Harald sier at han vil fortsette med Medox så lenge han lever. Han anbefaler også kapslene til venner og bekjente. 

– Jeg tilbyr meg å bestille for dem hvis de vil det, sier Tor Harald muntert.

– Jeg er så fornøyd med Medox. 

Husk at det også er viktig med et balansert og variert kosthold, og en sunn livsstil.

JA TAKK, JEG VIL GJERNE PRØVE MEDOX GRATIS I 30 DAGER


Medox med blåbær og solbær, som inneholder antocyaner, har flere dokumenterte helseegenskaper:

Blåbær bidrar til:
  • Å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarenes normale funksjon og normal blodsirkulasjon
  • Et balansert kolesterol
Solbær bidrar til:
  • Immunsystemets normale funksjon
  • Musklenes normale funksjon